Visa utbildning.se som: Mobil

Missa inte Upskill & Reskill den 25 januari 2023 – ett digitalt och kostnadsfritt event! Anmäl dig idag 

Mobila arbetsplattformar / Lift

Kunskapskontoret
Kort om utbildningen
1 dag
2 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-12-07 08:00 - Malmö
Malmö, Rikstäckande, Åkersberga
Öppen utbildning, Företagsanpassad utbildning

Kommande starter
Malmö
2 500 SEK
2022-12-07

Åkersberga
2 500 SEK
2022-12-14

Malmö
2 500 SEK
2022-12-15

Sverige
Kontakta oss för att boka er utbildning
Utbildaren är ackrediterad enligt ID06

Kursbeskrivning

Lift

Nå nya höjder, med en skylift-utbildning

Mobila arbetsplattformar (skyliftar) är inblandade i många arbetsplatsolyckor i Sverige och därför finns regler som reglerar krav för att få köra lift. Vanliga olyckor är allt från klämskador till fallolyckor med dödlig utgång.

Målgrupp

Målet med utbildningen är att ge en ökad förståelse kring hur ett säkert handhavande dramatiskt kan minska antalet olyckor samt sönderkörd utrustning.

Kursinnehåll

Utbildningen bedrivs i klassrumsform med teoretisk undervisning samt praktisk del med handhavande av maskinerna. Både teoretisk och praktisk del avslutas med provmoment.

Upplägg

Deltagare kommer att undervisas i både en teoretisk och praktisk utbildning för mobila arbetsplattformar. För att bli certifierad måste deltagarna klara ett teoriprov och det praktiska provet i slutet av kursen.

Kursledare

Jag är Gustaf Cid grundare av KunskapsKontoret AB. Bolaget bildades för att kunna erbjuda industrin prisvärda och flexibla utbildningar utan vare sig sänkt kvalitet eller minskat innehållet.
Jag har min bakgrund i kemikalie- och färgindustrin som Kemiingenjör och har de senaste 15 åren jobbat med det jag brinner mest för, arbetsmiljöfrågor, riskbedömningar och utbildning.

Examen, diplom m.m.

Efter godkänd utbildning erhålles deltagaren ett utbildningsintyg

Certifikat

ID06-ackrediterad

ID06

ID06 är ett ID-kort för byggbranschen som loggas med den enskilde anställdes utbildningshistorik. På detta sätt kan platschefen enkelt få en överblick över vilka behörigheter som de anställda har och vilka arbetsmoment som de har kompetens att utföra. Endast utbildningar från utbildare som är ackrediterade kan loggas på kortet. 

Läs mer om ID06

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mobila arbetsplattformar / Lift, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 142 recensioner.

Jaime Arriagada
Martin Joska
Nathalie de Ruette

Kunskapskontoret

Kunskapskontoret AB erbjuder ett brett sortiment av utbildningar inom arbetsmiljö, kemikaliehantering, och brandskydd på svenska eller engelska. Vi är certifierade genom Brandskyddsföreningen för heta arbeten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap för alla våra utbildningar om farligt gods. Vi håller oss...


Läs mer om Kunskapskontoret och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapskontoret

Smålandsgatan 19
21430 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,7)
Baseras på 142 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 2020 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Mobila arbetsplattformar / Lift från Kunskapskontoret, fyll i dina uppgifter:

}