Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Mobila arbetsplattformar / Lift

Kunskapskontoret
Kort om utbildningen
1 dag
2 500 - 2 800 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-29 08:00 - Kalmar
Borlänge, Eskilstuna, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Huddinge - Visa alla  
Kommande starter
Kalmar
2 500 SEK
2020-09-29

Göteborg
2 500 SEK
2020-09-30

Helsingborg
2 500 SEK
2020-09-30

Älvsjö
2 500 SEK
2020-09-30

Kursbeskrivning

Nå nya höjder, med en skylift-utbildning

Mobila arbetsplattformar (skyliftar) är inblandade i många arbetsplatsolyckor i Sverige och därför finns regler som reglerar krav för att få köra lift. Vanliga olyckor är allt från klämskador till fallolyckor med dödlig utgång.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målet med utbildningen är att ge en ökad förståelse kring hur ett säkert handhavande dramatiskt kan minska antalet olyckor samt sönderkörd utrustning.

Kursinnehåll

Utbildningen bedrivs i klassrumsform med teoretisk undervisning samt praktisk del med handhavande av maskinerna. Både teoretisk och praktisk del avslutas med provmoment.

Kursledare

Jag är Gustaf Cid grundare av KunskapsKontoret AB. Bolaget bildades för att kunna erbjuda industrin prisvärda och flexibla utbildningar utan vare sig sänkt kvalitet eller minskat innehållet.
Jag har min bakgrund i kemikalie- och färgindustrin som Kemiingenjör och har de senaste 15 åren jobbat med det jag brinner mest för, arbetsmiljöfrågor, riskbedömningar och utbildning.

Certifikat

liftutbildning

Liftutbildning LLP

LLP är en läroplan för liftutbildning framtagen av det oberoende organet  Liftutbildningsrådet (LUR). LUR är även de som förvaltar och utvecklar  LLP. LLP beskriver vad som bör ingå i en grundläggande utbildning för arbete med liftar och mobila arbetsplattformar.

Läs mer om Liftutbildning LLP

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Mobila arbetsplattformar / Lift, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 31 recensioner.

Damian Tyrka
(5)
Daniel Ringgren
(4)
Dennis Öberg
(5)

Kunskapskontoret

Kunskapskontoret

Kunskapskontoret AB erbjuder ett brett sortiment av utbildningar inom arbetsmiljö, kemikaliehantering, och brandskydd på svenska eller engelska. Vi är certifierade genom Brandskyddsföreningen för heta arbeten, Myndigheten för samhällsskydd och beredskap för alla våra utbildningar om farligt gods. Vi håller oss...


Läs mer om Kunskapskontoret och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Kunskapskontoret

Smålandsgatan 19
21430 Malmö

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(4,9)
Baseras på 31 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 444 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar