Visa utbildning.se som: Mobil

Upphandling av byggprojekt

Fastighetsägarna Utbildning
Kort om utbildningen
3,5 timmar
4 650 SEK exkl. moms
   
Malmö

Kursbeskrivning

Att vara beställare av byggprojekt är inte helt enkelt. När det är dags för olika former av renovering eller om- och tillbyggnad på fastigheten är det många saker att tänka på. Olika behov styr hur mycket tid och energi man ska lägga på upphandlingen. I projekteringsfasen är beställarens kompetens av central betydelse för att byggprojektet ska kunna utföras på ett så bra sätt som möjligt.

På kursen får du grundläggande förståelse kring den problematik det kan innebära att upphandla byggprojekt. Vi går igenom upphandlingsformer, entreprenadformer samt ersättningsformer. Till viss del kommer även partnering att beröras. Exempel från olika typer av byggprojekt kommer att gås igenom, där praktiska erfarenheter kommer att diskuteras och analyseras. Kursen kommer att vara praktiskt inriktad.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Kursinnehåll

  • Grundläggande kunskap om begrepp och regelsystem.
  • Vilka parametrar som är viktiga i projekteringsfasen.
  • Vilken upphandlingsform som är lämplig för ditt projekt.

På kursen får du grundläggande förståelse kring den problematik det kan innebära att upphandla byggprojekt. Vi går igenom upphandlingsformer, entreprenadformer samt ersättningsformer. Till viss del kommer även partnering att beröras.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Upphandling av byggprojekt, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Fastighetsägarna Utbildning

Utbilda dig hos oss! Du vet väl att Fastighetsägarna har utbildat fastighetsägare i över femtio år? Vi vet att kunskap är en färskvara och att du som fastighetsägare eller som anställd i ett fastighetsbolag ständigt behöver uppdatera dig och lära...


Läs mer om Fastighetsägarna Utbildning och visa alla utbildningar.
Recensioner
Bli den första att recensera Upphandling av byggprojekt!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Upphandling av byggprojekt från Fastighetsägarna Utbildning, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar