Visa utbildning.se som: Mobil

AFF Introduktion

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
1 dag
1 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-07-16 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Denna onlineutbildning i AFF – Avtal för fastighetsförvaltning och Facility management ger dig en första introduktion i hur AFF är uppbyggt och kunskap om de dokument som styr ett avtalsförhållande.

Du går igenom de olika dokumenten, från Kontrakt, ABFF 15 och Aff-definitioner till tjänstebeskrivningar och får lära dig hur dokumenten är uppbyggda och hur de hänger ihop. Allt för att du ska förstå och kunna använda dokumenten vid upphandlingar av tjänsteentreprenader och bli en bra beställare eller leverantör.

Denna kurs läser du online och är uppbyggd som eLearning där film varvas med interaktiva läraktiviteter kombinerat med kunskapsfrågor.

Kursen innehåller både teori och praktiska tillämpningsövningar tagna direkt från verkligheten. I utbildningen har du tillgång till dokumenten Aff-definitioner 15 och ABFF 15. Utbildningen innefattar följande:

 • Modernt fastighetsföretagande
 • Aff-struktur
 • Aff-dokumenten
  • ABFF 15
  • Aff-definitioner 15
  • Kontrakt
  • Generella beskrivningsdokument
   • Tjänstebeskrivning
   • Objektbeskrivning
 • Tillämpningsövningar
  • Exempel från verkligheten

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som redan är verksam i fastighetsförvaltning både som leverantör eller beställare, vare sig du arbetar med administrativ förvaltning, teknisk förvaltning eller i en ledande roll som exempelvis förvaltare.

Kursens mål

Efter utbildningen ska du känna till AFF - dess mål och syfte. Du ska ha kunskap om AFF så att du förstår dess nytta i en avtalsrelation. Du ska kunna använda dokumenten genom att läsa och förstå vad som är skrivet och med lite övning ha förmåga att tillämpa AFF i din vardag.

Investering

1900 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om AFF Introduktion, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera AFF Introduktion!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 25 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen AFF Introduktion från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter:

Reportage
Kvalificerad fastighetsförvaltni...

Kursen Kvalificerad fastighets-förvaltning hos BFAB (STF) hjälpte Karolin att förstå sin nya roll – och hon ser positiva effekter redan nu. Hon tror även att hennes framtida karriär kan gynnas av kursen. 

Läs mer
Ia Odell Balkeståhl – Diplomerad...

"Jag hade aldrig kunnat jobba med det jag gör om jag inte gått BFAB:s kurs Diplomerad Byggprojektledare". Det menar Ia Odell Balkeståhl, projektledare och fastighetsansvarig på Bällstaudde Projektutveckling AB.

Läs mer