Inbrottslarm

Längd
1 dag
Pris
10 250 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 april, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Längd
1 dag
Pris
10 250 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
29 april, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Onlineutbildning
Språk
Svenska
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Inbrottslarm - En endagsutbildning

Det ställs stora krav på dig som projekterar, upphandlar eller installerar inbrottslarm, och det finns många faktorer att ta hänsyn till.

Rätt projekterat och installerat erbjuder inbrottslarmet ett bra komplement till andra skyddsåtgärder. Vår utbildning ger en bra kännedom om regelverket SSF 130 och gör dig införstådd med larmets roll i organisationens kompletta säkerhetssystem. Med dessa kunskaper som grund har du goda förutsättningar för att anpassa inbrottslarmet till dina krav på säkerhet.

Vad ingår i SSF:s utbildning Inbrottslarm?
Utbildningen pågår i en dag och tar avstamp i regelverket SSF 130 ”Projektering och installation av inbrotts- och överfallslarmanläggning”, som används som kurslitteratur och ingår i kurspriset. 

Utbildningen Inbrottslarm erbjuds även som företagsanpassad utbildning.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

29 april, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Svenska

18 september, 2024

  • Onlineutbildning
  • Distans
  • Svenska

Varför välja SSF Stöldskyddsföreningen ?

Bli diplomerad

94% rekommenderar 
utbildningen

Flexibelt upplägg

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till alla som i sin yrkesroll kommer i kontakt med olika typer av inbrottslarm och som behöver bättre kunskap vid planering och beslut om skyddsåtgärder, samt för dig som behöver ha insikt i och förståelse för vad regelverket SSF 130 innehåller. Användare, upphandlare, kravställare samt även konsulter och säkerhetsleverantörer.

Upplägg

Utbildningen ges som klassrumsutbildning men möjlighet finns att delta online.

Investering

Kursavgift: 9 950 kr exkl moms.

Kursledare

Fredrik Karlsson, Frekar Konsult AB och kundansvarig/projektledare hos Finlarm AB. Fredrik har lång och gedigen bakgrund inom projektering och installation av inbrottslarm, han har jobbat i säkerhetsbranschen sedan 1989 och är certifierad Behörig ingenjör – inbrottslarm. Han har arbetat som tekniker i 12 år och de senaste 15 åren har Fredrik jobbat som projektör och projektledare för säkerhetsentreprenader. Under 5 års tid har Fredrik även varit entreprenadchef på Stockholmskontoret, Bravida Säkerhet.

Examen, diplom m.m.

Digital verifiering med TRUE

Syftet med digital verifiering är att öka säkerheten och värdet i våra utbildningsbevis, diplom och andra arbetsdokument. Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer och det gäller också vid nytillsättning och rekryteringar vid arbetstillfällen. 

Du som har gått eller ska gå en utbildning hos SSF Stöldskyddsföreningen kommer efter avslutad utbildning få ett digitalt utbildningsbevis i din inkorg, redo att delas på alla viktiga nätverk. 

Utbildningsbeviset utfärdas i samarbete mellan SSF och TRUE och bygger på blockchain-metod. Det är en robust databas som lagras i många kopior, som gör det svårt och nästan omöjligt att manipulera. Du säkrar helt enkelt ditt utbildningsbevis via blockchain-metod och tar det med dig in i framtiden.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Inbrottslarm, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 23 recensioner
Skriv en recension
4/5
Kursdeltagare
26 sep 2022

4 av 5

5/5
Kursdeltagare
23 sep 2022

5 av 5

5/5
Kursdeltagare
23 sep 2022

5 av 5

SSF Stöldskyddsföreningen
Rosenlundsgatan 29A
11863 Stockholm

Säkerhetsarbetet blir allt viktigare i företag och organisationer. Stora värden står på spel för den som inte har kunskapen att skydda sina tillgångar. I 50 år har vi genomfört säkerhetsutbildningar som ger dig praktiska verktyg för att skapa en trygg...

Läs mer om SSF Stöldskyddsföreningen och visa alla utbildningar.

Highlights