Visa utbildning.se som: Mobil

Teknisk grundkompetens för fastighetsförvaltare

BFAB (STF)
Kort om utbildningen
3 dagar
17 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-05-09 - Stockholm
Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
17 900 SEK
2022-05-09

Stockholm
17 900 SEK
2022-11-07

Kursbeskrivning

Som förvaltare behöver du inte vara byggexpert men du ska ha en grundläggande kunskap om dina fastigheter och dess omgivning. Hur och vad skall vi titta på när vi besiktigar våra hus för kommande underhåll, vilka konsekvenser kan det få om vi inte utför underhåll i rätt tid? Vad ska vi tänka på när vi bygger om eller bygger nytt? Har vi kontroll på vilka nya förutsättningar som kan uppstå för fastigheten och dess omgivning? Vi gör även en repetition av BBR och PBL.

Som fastighetsförvaltare är det viktigt att ha en övergripande förståelse och ett ekonomiskt tänk vid investeringar och underhåll av fastigheterna. Du får lära dig hur fastighetens värme- och ventilationssystem fungerar för att hyresgästerna skall få ett bra inomhusklimat och hur får du detta bäst och billigast?

Under utbildningsdagen om Elsäkerhet får du de kunskaper som krävs för att kunna upprätta ett eget egenkontrollprogram utifrån den nivå på elarbeten ni väljer att göra i er förvaltningsorganisation. Vilka kompetenskrav ställs på personal och företag?

  • Olika byggnadstekniker för fastighetens isolering
  • Fastighetens hållfasthet vid olika belastningar
  • Inomhusklimat - Värme- och ventilation
  • VS Värme, vatten och sanitet
  • Boverkets Byggregler samt andra myndighetskrav
  • Elsäkerhet
  • Nya elsäkerhetslagen
  • Vad är en underhållsplan och vad använder vi den till?

Målgrupp

En kurs för dig som idag arbetar som fastighetsförvaltare och behöver bygga på din tekniska kompetens inom bygg- och fastighetsteknik, värme och ventilation samt elsäkerhet.

Kursens mål

Du får övergripande tekniska kunskaper och en förståelse för hur fastighetens åldrande påverkar förvaltningen över tid. Efter denna utbildning känner du dig säkrare i dina beslut och diskussioner med entreprenörer och den drifttekniska personalen.

Investering

17900 kr exkl. moms.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Teknisk grundkompetens för fastighetsförvaltare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

BFAB (STF)

Vi har utbildat yrkesverksamma inom bygg- och fastighetsbranschen sedan 1985 och erbjuder kurser inom bland annat fastighetsekonomi, fastighetsförvaltning, entreprenad- och hyresjuridik, byggprojektledning, installationer, miljöinventering och ledarskap. Sedan juni 2018 ingår BFAB i Fasticonkoncernen, vilket gör oss till fastighetsbranschens starkaste kompetenspartner. Vi...


Läs mer om BFAB (STF) och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

BFAB (STF)

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teknisk grundkompetens för fastighetsförvaltare!

Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 27 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Teknisk grundkompetens för fastighetsförvaltare från BFAB (STF), fyll i dina uppgifter: