Diplomerad fastighetsförvaltare

SIFU, Rikstäckande
Pris
69 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Pris
69 300 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Som fastighetsförvaltare har du ett övergripande ansvar för att utveckla, bevara och förbättra en eller flera fastigheter samt tillhörande markområde. Du kommer därför planera underhåll, ansvara för fastighetens ekonomi och upphandling av olika tjänster. Du kan enbart ha hand om vissa delar av fastighetsförvaltningen eller ha ett totalansvar.

De olika ansvarsområdena kräver att du har en bred kompetens, att du är en engagerande ledare och att du har ett intresse för affärsutveckling. I din vardagliga kontakt mellan hyresgäster, driftspersonal och entreprenörer krävs gott samarbete förståelse för de olika utmaningar inom förvaltningen av era fastigheter. I rollen kan personalansvar förekomma.

Fastighetsbranschen har de kommande åren har stort behov av nyrekrytering när det gäller fastighetsförvaltare. Befinner du dig i branschen och vill söka dig till en roll som fastighetsförvaltare är detta diplom ett gott steg i rätt riktning.

 

 

 

 

 

 

 

Observera att detta utbildningspaket är rabatterat och ej går att kombinera med andra erbjudanden.


Upplägg

Vi bistår med sakkunniga lärare som med god pedagogik skapar förutsättningar för effektiv inlärning. De olika delmomenten är upplagda efter en beprövad och uppskattad metodik med teorigenomgång - lärarledda övningsexempel - självständiga övningar - diskussioner och erfarenhetsutbyte.

Kurserna har flera starttider varje år och genomförs i Stockholm eller Göteborg och på distans. För att underlätta din planering kan vi skräddarsy ett schema för dig i form av en utbildningsplan. Självklart kan du läsa de olika kurserna i den ordning och i den takt som passar dig.

Hela diplomutbildningen bör vara avklarad inom en tvåårsperiod. Inga formella förkunskaper krävs. Det underlättar för dig om du har arbetat några år helst från fastighetsbranschen eller likvärdig erfarenhet, då du lättare kan tillgodogöra dig kurserna. Vi ger dig verktygen för arbetet som du sedan kan applicera direkt in i verksamhet.

Dessa studier kan kombineras med heltid- eller deltidsarbete. Efter alla avslutade kursen blir du diplomerad av SIFU.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Varför välja SIFU?

Gedigen kunskap och erfarenhet

Kvalitet och hög kundnöjdhet

Flexibla utbildningar

Bokning


Diplomutbildning som inkluderar flera delkurser. Gör en intresseanmälan så återkommer vi.

Kostnad för konferenspaket

Kostnad för lunch och fika tillkommer med 450 kr exklusive moms per dag på kurser och konferenser som genomförs fysiskt i lokal.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Diplomerad fastighetsförvaltare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SIFU
Drakegatan 7A
412 50 Göteborg

Utbildningar, kurser och konferenser som utvecklar din kompetens

Kompetensutveckling genom kurser och konferenser är vår mission. SIFU vill bidra till en ökad välfärd i samhället genom att höja kompetensnivån inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi erbjuder ett brett utbud av kurser, konferenser och onlineutbildningar. Med många års...

Läs mer om SIFU och visa alla utbildningar.

Highlights