Nyhetsdag i offentlig upphandling 2024

BG Institute, i Stockholm
Längd
Heldag
Pris
9 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
Heldag
Pris
9 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 juni, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 9 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Välkommen till vår nya kurs som om aktuella frågor i offentlig upphandling med advokat Björn Bergström som föreläsare. En nyhetsdag för alla som arbetar med offentlig upphandling.

Kursdeltagare har vid senaste genomförandet givit kursen snittbetyget 4,83 av 5,0  Området som rör LOU är i ständig förändring utifrån både lagförslag och praxis. Under en dag går vi igenom senaste praxis och hur olika domstolsavgöranden påverkar det praktiska arbetet med att genomföra upphandlingar. Observera att alla nyhetsdagar på BG Institute utgår från aktuella rättsfall, lagändringar och trender. Agendan för nyhetsdagarna kommer därför inte att fastställas slutgiltigt förrän närmre inpå kursen. Som deltagare får du kunskap om
  • Senaste relevant praxis och ny lagstiftning (om sådan är på gång)
  • Kopplingen mellan domstolsavgöranden och det praktiska arbetet
  • Möjligheter och utmaningar med de senaste domstolsavgörandena
Målgrupp Personer som arbetar med offentlig upphandling i rollen som upphandlare/inköpare, upphandlingschef, jurist eller advokat. Även leverantörer till offentlig sektor har nytta av utbildningen. Syfte med utbildningen En uppdatering av vad som är viktigt och som påverkar den offentliga upphandlingen utifrån en praktikers perspektiv. Övrigt De rättsfall som presenteras under dagen ingår som dokumentation tillsammans med en sammanfattande presentation.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

18 juni, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Nyhetsdag i offentlig upphandling 2024, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights