Full Range Leadership 1 - Utveckla effektiva ledarbeteenden

BG Institute, i Stockholm
Längd
Två dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
Två dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
17 maj, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 17 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Är du en ledare som vill vara i framkant när det gäller att skapa transformerande resultat tillsammans med dina medarbetare? Full Range Leadership är enligt forskning en av de mest framgångsrika ledarskapsmodellerna. Under denna utbildning får du insikter, verktyg och praktisk träning för att ta helhetsgrepp om ditt ledarskap. Du får lära dig hur du skapar effektivitet och resultat i kombination med hög delaktighet och inre motivation hos dina medarbetare.

Under denna utbildning kommer du att genom kunskaper om dig själv och din ledarroll kunna aktivera en djupare kompass inom dig som innebär att du kan leda med större lugn, närvaro, drivkraft och fokus i ditt ledarskap. Du kommer att förstå ditt uppdrag ur fler perspektiv och vad som egentligen är viktigt i det, så att du prioriterar och fokuserar effektivt med kraftfullare resultat.

Denna inre kompass tillsammans med konkreta modeller och verktyg för kommunikation, utveckling av grupp och individ samt problemlösning kan du applicera i ditt arbete direkt under utbildningen. Sammantaget kommer det att vässa din förmåga att använda hela din kapacitet i rollen som ledare på helt nya nivåer.

Certifiering
När du både gått grundkursen och fortsättningskursen har du möjlighet att certifiera dig.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

17 maj, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Full Range Leadership 1 - Utveckla effektiva ledarbeteenden, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights