Fastighetsrättslig nyhetsdag 2023

BG Institute, i Stockholm
Längd
Heldag
Pris
9 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
Heldag
Pris
9 500 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
6 mars, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 9 500 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

För tolfte året i rad presenterar vi vår fastighetsrättsliga nyhetsdag. Nyhetsdagen ger dig en omfattande uppdatering av det fastighetsrättsliga området med särskild fokus på de mest aktuella frågorna och senaste praxis.

Fastighetsrättslig nyhetsdag 2022 har från våra kursdeltagare fått snittbetyget 6,60 av 7,0

Observera att alla nyhetsdagar på BG Institute utgår från aktuella rättsfall, lagändringar och trender. Agendan för nyhetsdagarna kommer därför inte att fastställas slutgiltigt förrän efter närmre inpå kursen. Under nyhetsdagen 2022 behandlades
  • Fastighetsköp och pant
  • Hyra och arrende
  • Byggande och fastighetsbildning
  • Servitut, ledningsrätt, äganderätt mm.
Föreläsarna Nils Larsson och Ulf Jensen kommer att fokusera på och analysera rättsfall, lagstiftning och praxis som är mest aktuella och intressanta när kurstillfället äger rum. Målgrupp Nyhetsdagen riktar sig till både till advokater och jurister med fastighetsrättslig inriktning och till dig som kommer i kontakt med fastighetsrätten i ditt arbete – fastighetsansvariga vid kommuner, ansvariga vid fastighetsbolag och byggbolag, konsultfirmor och entreprenörer, fastighetsmäklare, arkitekter, revisorer med flera. Är ni flera från organisationen som är intresserade av denna kurs? Läs här för mer information om våra organisationsanpassade utbildningar.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

6 mars, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Fastighetsrättslig nyhetsdag 2023, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
BG Institute
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

BG Institute – Sveriges ledande leverantör av juridiska utbildningar!

BG Institute har Sveriges största utbud av juridiska kurser för flera branscher och anlitar de främsta föreläsarna. Vi riktar oss till dig som kommer i kontakt med juridiska frågeställningar och genomför kontinuerligt omfattande kundundersökningar för att alltid erbjuda det bästa...

Läs mer om BG Institute och visa alla utbildningar.

Highlights