Visar 1-25 av 103 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 103 träffar
1
2
3
4
5

Gå en säljutbildning på distans och ta steget mot framgång! 

Är det dags att ta din karriär inom försäljning till nästa nivå? Har du ambitionen att bli en framgångsrik säljare och skapa imponerande resultat? Då kan en säljutbildning på distans vara lösningen för dig.  

Genom att välja att studera en säljutbildning på distans får du möjlighet att utveckla dina färdigheter inom försäljning samtidigt som du har flexibiliteten att anpassa studierna efter dina förutsättningar och schema.  

En av de största fördelarna med att studera på distans är den flexibilitet det ger dig. Du kan anpassa dina studier efter eget schema och studera när och var det passar dig bäst. Detta gör det möjligt för dig att kombinera dina studier med arbete, familj och andra åtaganden. 
Det ger dig också friheten att studera där det passar dig bäst, du kanske vill sitta på annan ort medans du går din säljkurs. 

Att studera på distans kräver självständighet och disciplin. Du får möjlighet att ta ansvar för ditt eget lärande och utveckla färdigheter som självdisciplin och självmotivation. Dessa egenskaper är värdefulla inte bara för dina studier utan också för din karriär som säljare. 

Här är exempel på fem vanliga säljutbildningar på distans som du kan jämföra för att hitta rätt utbildning för dina behov. 

Förhandlingsteknik 
Kurser som fokuserar på att utveckla dina förhandlingstekniker och öka din framgång i förhandlingssituationer. Du lär dig att identifiera intressen, skapa win-win-lösningar och hantera svåra förhandlingar. 

Grundläggande säljteknik 
Kurser som ger dig en grundläggande förståelse för försäljningens grunder, säljprocessen och viktiga säljtekniker. Du får lära dig att bygga relationer med kunder, hantera invändningar och avsluta försäljningar på ett framgångsrikt sätt. 

Avancerad försäljning 
Som rubriken avslöjar är det mer avancerade kurser som fokuserar på att utveckla dina försäljningsfärdigheter och strategier. Du lär dig avancerade säljtekniker, förhandlingstaktik och hur du kan maximera försäljningsresultaten. 

Key Account Management 
Utbildningar som riktar sig till säljare som ansvarar för att hantera nyckelkunder. Du får bland annat lära dig hur du bygger starka och långsiktiga relationer med viktiga kunder, förstår deras behov och driver försäljningen framåt. 

Digital försäljning 
Kurser som fokuserar på försäljning via digitala kanaler och plattformar. Under dessa kurser får du lära dig hur du kan använda social selling, content marketing och andra digitala verktyg för att öka försäljningen och nå ut till nya kunder. 

Detta är bara några exempel på säljutbildningar som erbjuds på distans.  

Ovan hittar ännu fler kurser som du kan jämföra för att komma fram till vilken säljkurs som möter dina behov bäst.  

Lycka till med din nästa säljutbildning på distans. 

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Eva bytte karriär till undersköt...
Cady Utbildningar

Efter att ha jobbat på kontor i princip hela sitt yrkesliv ville Eva Nihlén byta karriär och börja jobba med människor istället. Här berättar hon varför Cadys undersköterskeutbildning verkligen passade henne. Läs hela intervjun här!

Läs mer
Att arbeta som registrator kan v...

Vi på SIPU har fått förmånen att intervjua Sophia Ulfstedt på Myndigheten för Yrkeshögskolan. Sophia är sedan flera år en återkommande kund till SIPU. Vi bad om att få intervjua henne i syfte att berätta om yrket registrator.

Läs mer
Mansah investerade i utbildninge...
Cady Utbildningar

Fyrabarnsmamman Mansah från Norrköping bestämde sig för att skola om sig! Hon valde att läsa utbildningen till säljare och säljledare hos Cady Training Academy och hennes berättelse är minst sagt inspirerande och hoppingivande.

Läs mer
Bentgsfors kommun om Framgångsak...

En av de kommuner som blev nyfikna på Framgångsakademin var Bengtsfors kommun. Dennis Wessman jobbar på kommunens avdelning inom arbete och integration för unga, för dem har Framgångsakademin kommit till stor nytta. Kurserna har hjälpt deltagarna förbättra sitt psykiska mående och bidragit till att de blivit mer inkluderade i samhället. I den här intervjun berättar Dennis mer om hur de gått tillväga.

Läs mer