Grundläggande försäljning – kurs online

Längd
Workshop online: 4 halvdagar
Pris
10 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Längd
Workshop online: 4 halvdagar
Pris
10 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2024 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Från 10 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Grundläggande försäljning – kurs online

Ta steget mot framgång i försäljning med vår onlineutbildning i grundläggande försäljning - en kurs framtagen för både nya och erfarna säljare som strävar efter att snabbt uppnå resultat. Här får du flexibilitet att lära och utvecklas i din egen takt. Vi blandar lärarledd undervisning online med digitala moduler som du gör på egen hand.

Är du verksam inom företagssälj och känner att dina säljkunskaper behöver stärkas? Denna grundläggande säljutbildning är skräddarsydd för dig som antingen är ny inom branschen och strävar efter snabb framgång men passar också bra för dig som redan har erfarenhet av företagssälj och vill fördjupa dina kunskaper.

Utbildningen är lärarledd och genomförs på distans.

En onlinekurs i grundläggande försäljning

Oavsett din erfarenhetsnivå, garanterar vi en flygande start och en fördjupad förståelse av de essentiella grunderna inom försäljning genom denna utbildning.

Genom att kombinera traditionell lärarledd undervisning online med interaktiva digitala moduler som du gör på egen hand, ger vi dig flexibiliteten att integrera utbildningen på ett smidigt sätt med ditt arbete som säljare.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

23 oktober, 2024

 • Onlineutbildning
 • Distans

Kontakta oss!

 • Företagsanpassad utbildning
 • Distans

Utbildningens innehåll

Du kommer att lära dig:

 • Vikten av det första intrycket
 • Att etablera relationer och bygga förtroende
 • Användningen av aktivt lyssnande som ett kraftfullt säljverktyg
 • Effektiv hantering av kundmöten
 • Förståelse för kroppsspråkets roll i kommunikationen
 • Implementering av struktur och metodik för effektiv försäljning
 • Kartläggning av kundens behov genom välutformade frågor och metodik
 • Skicklig presentation och argumentation för att marknadsföra ditt erbjudande
 • Kompetent hantering och övervinnande av invändningar från kunder
 • Att leda kunden mot beslut genom förståelse för deras beslutsprocess och att erbjuda vägledning i beslutsfattandet

Målgrupp

Denna säljutbildning är skapad för dig som nyligen påbörjat din karriär som företagssäljare eller account manager, men den är också perfekt för dig med mer erfarenhet som behöver uppdatera och förstärka din försäljningsstrategi för att driva affärerna framåt. Oavsett din nivå erbjuder vår onlineutbildning en omfattande inblick i försäljningsmetoder och tekniker som är avgörande för framgång inom företagssälj.

Upplägg

Så här går utbildningen till

Under vår utbildning på fyra halvdagar, som är online, kommer du att aktivt delta i en rad olika aktiviteter och övningar som syftar till att ge dig flera grundläggande verktyg för att utveckla dig som säljare.

Vi strävar vi efter att du ska kunna tillämpa dina nyförvärvade kunskaper och färdigheter direkt i din säljarroll.

Vi integrerar korta teoretiska genomgångar med gruppdiskussioner, erfarenhetsutbyte, personlig reflektion, praktiska fallstudier och samarbetsövningar för att skapa en mångsidig inlärningsupplevelse. Dessutom inkluderar vi digitala moduler för självstudier.

Du kommer också att dra nytta av insikter och perspektiv från både dina meddeltagare och våra experter, vilket kommer att hjälpa dig att förbättra ditt säljarbete på ett sätt som gör verklig skillnad.

Hur fungerar det att gå kurs online?

Kursen hålls online, vilket innebär att du kan träffar kursledaren och andra deltagare genom till exempel plattformen Teams. Detta skapar en engagerande inlärningsmiljö som är tillgänglig från vilken plats som helst i världen.

Genom att delta i realtid kan du interagera med både kursledaren och andra deltagare, vilket ger dig möjlighet till omedelbar feedback, att ställa frågor och delta i meningsfulla diskussioner för att öka din kunskap.

Den onlinebaserade kursen erbjuder också en mer flexibel inlärningsupplevelse. Du sparar tid och resurser eftersom du slipper restid, vilket gör det till ett utmärkt val för dig som vill maximera din tid och ha möjlighet att fokusera på andra åtaganden.

Om du föredrar att träffas personligen erbjuds samma kurs på plats i Stockholm. 

Tidsåtgång

Online workshop: 4 halvdagar
Digitala moduler (Engelska): 10 timmar (Självstudier efter genomförd utbildning)
Diplomering

Investering

10900 kr (+ moms)

Kursledare

Anders Karlström

Kursledare Anders har en gedigen erfarenhet inom försäljning och har jobbat med att skapa värde för sina kunder på många olika sätt. Han delar gärna med sig av praktiska övningar, tips och verktyg under kursen. Anders besvarar alla dina frågor och funderingar.

Examen, diplom m.m.

Diplomering

När du slutfört utbildningen belönas du med ett diplom från Mercuri International Business School. Detta diplom är mer än bara ett intyg på din deltagande i kursen; det är även en symbol för din strävan efter ständig inlärning och professionell utveckling.

Diplomet representerar det hårda arbete och engagemang du har lagt ner för att förbättra dina färdigheter och kunskaper inom försäljning. Dessutom fungerar det som en kvalitetsstämpel och kan stärka din trovärdighet och konkurrenskraft på arbetsmarknaden.

Genom att inneha ett diplom från Mercuri International Business School kan du visa potentiella arbetsgivare och kunder att du har genomgått en högkvalitativ och välkänd utbildning inom försäljning. Det kan öppna upp möjligheter för nya karriärsteg och öka dina chanser till framgång i din yrkesbana.

Var inte rädd att dela diplomet på LinkedIn för att marknadsföra dina nyförvärvade färdigheter och kunskaper!

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundläggande försäljning – kurs online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Mercuri International Sverige AB
Gustav III:s Boulevard 42
169 03 Solna

Mercuri International Buisness School

Hos oss hittar du utbildningar på alla nivåer som ger motivation, kunskaper, vanor och verktyg för att du ska bli framgångsrik inom försäljning, förhandling och ledarskap. Våra konsulter har både lång erfarenhet och specialistkompetens och leder utbildningar där vi blandar...

Läs mer om Mercuri International Sverige AB och visa alla utbildningar.

Highlights