Visa utbildning.se som: Mobil

Föreläsare, talare och moderatorer > Sök, hitta & jämför

Här hittar du Sveriges främsta talare, föreläsare, inspiratörer och moderatorer. En professionell föreläsare ger en speciell tyngd åt det budskap du vill framföra, vare sig det är till dina kunder eller dina anställda. Alla våra föreläsare är kopplade till Bestspeakers. Gör en intresseanmälan om du vill veta mer eller boka någon av våra föreläsare.

Bestspeakers – hitta föreläsare hos oss!
Bestspeakers
Anpassat efter önskemål!
Rikstäckande
Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har...
Visar 1-1 av 1 träffar
 

Inom alla organisationer och på alla nivåer anordnas evenemang som tack vare externa talare kan profileras och bli riktigt bra! Det kan vara kundaktiviteter, debatter, jubileer, ledningsgruppsmöten, chefsseminarier, interna konferenser, försäljningsmöten, kick-offer eller produktlanseringar. Här hittar du allt från folkkära kändisar till experter inom smala områden. 

Boka föreläsare till din organisationBoka föreläsare

Ett enkelt sätt att ge företaget eller organisationen en vitamininjektion på är att anlita en föreläsare! Inom alla organisationer och på alla nivåer anordnas evenemang som tack vare externa talare kan profileras och bli något mer än ännu ett möte. En föreläsare är en person som talar för att informera, förklara, inspirera, motivera eller underhålla. Föreläsningar kan handla om allt möjligt och vanligtvis kan föreläsningen skräddarsys efter ditt företags eller organisations behov. Ge ny kraft och motivation till företaget genom att anställa en föreläsare.

Föreläsningar - hur går det till?

Föreläsningarnas längd kan variera mycket, allt från 30 minuter till flera timmar. Ni kan tillsammans med föreläsaren bestämma vad som känns lämpligt för er. Vanligtvis talar föreläsaren om det bestämda ämnet och efteråt har åskådarna möjlighet att ställa frågor. Fördelen med en föreläsare är att det är ett snabbt och enkelt sätt att ge en vitamininjektion och inspiration till er organisation på.

På utbildning.se hittar du flera hundra av Sveriges mest anlitade och uppskattade talare och föreläsare!

Vi hjälper dig att hitta rätt föreläsare

Vi hjälper dig att analysera och matcha din organisations behov med rätt föreläsare. Det kan handla om korta effektiva föreläsningar, eller långa seminarieserier och utbildningar. Vi förmedlar ingen som vi inte har tagit ett flertal referenser på eller personligen utvärderat.

Gör en offertförfrågan