Soulaima Gourani

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Soulaima Gourani

Boka Soulaima Gourani

Boka Soulaima Gourani till ert nästa event

Prepare for SuccessHur kan din produkt attrahera uppmärksamhet och lojalitet? Går det att hitta vinnarna? Vad kan ett företag göra för att överleva i hård konkurrens och i en värld som snabbt förändras? Många vänder sig till Benchmarking för att se vad de kan göra bättre än konkurrenterna. Men Soulaima Gourani - talare, författare, styrelseledamot och rådgivare till ministrar, arbetsgrupper och privata bolag - menar att det betyder att man bara gör precis samma sak. Ska man bli bättre än konkurrenterna måste man tänka annorlunda och sticka ut i mängden. En vanlig ursäkt för brist på framgång, som Soulaima hör hos sina kunder, är att bara de hade mer pengar, så skulle det gå bättre, men hon hävdar att pengar kan förstöra syftet med företaget. Hon säger att man måste skapa hungriga medarbetare, som brinner för verksamheten. Lär dig hur du kan få ditt bolag att sticka ut i mängden och låt dig inspireras av en entusiastisk och skicklig ledare. Soulaima började med att arbeta för bolag som Hewlett-Packard och A.P. Møller-Mærsk och har sedan 2007 varit rådgivare för över 1000 bolag.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Soulaima Gourani, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights