Petter Stordalen

Bestspeakers, Rikstäckande
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Längd
Anpassad
Nästa kurstillfälle
Kontakta oss för mer information! se detaljer
Utbildningsform
Företagsanpassad utbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Mer om Petter Stordalen

Boka Petter Stordalen

 

Föreläsare till ert nästa event?

Från jordgubbsförsäljare till hotellkung!

Petter A. Stordalen, född i Porsgrunn i Norge, är en norsk investerare, hotellmagnat, fastighetsutvecklare och miljöaktivist. Under 20 år har Stordalen byggt upp Nordic Choice Hotels från att vara ett konkurshotat hotell till en koncern bestående av 190 hotell och fem kedjor med fler än 14 000 medarbetare.

Denna otroliga resa startade i Stordalens hemort där han redan som tioåring började arbeta i sin pappas livsmedelsaffär och som tolvåring sålde han jordgubbar på på det lokala torget. 1974 utnämndes han som “Norges bästa jordgubbsförsäljare av den lokala tidningen Porsgrunns Dagblad.

”Jordgubbsfilosofin” härstammar från hans minnen av att ha sålt jordgubbar åt sin far och utgör grunden i Stordalens affärsfilosofi. När han beklagade sig över den dåliga kvaliteten på jordgubbarna, replikerade hans far "Du får sälja de jordgubbar du har, för det är de enda jordgubbar du kan sälja". Enligt Stordalen har han sedan dess strävat efter att alltid göra det mesta möjliga av de chanser som ges.

Boka Petter Stordalen till ert nästa event!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Kontakta oss för mer information!

  • Företagsanpassad utbildning
  • Sverige

Målgrupp

Passar er som vill ha en inspirerande föreläsare om affärer, affärsmetoder, affärsfilosofi och hur du gör ditt företag mer framgångsrikt. Stordalen har också egenartade kunskaper om hur man är en ledare och entreprenör.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Petter Stordalen, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Bestspeakers
Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...

Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Highlights

Visste du detta?

Petter Stordalen har skrivit över 99,99 procent av sina aktier för Strawberry Holdning i tre lika stora delar till sina tre barn och har därmed nästintill ingen (0,01 procent) kontroll över verksamheten. Hela förmögenheten motsvarar cirka 25,7 miljarder svenska kronor.