Visa utbildning.se som: Mobil

Monica Lewinsky

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Monica Lewinsky

Boka Monica Lewinsky

Boka Monica Lewinsky till ert nästa event

Klara av livets största motgångarMåndagen den 20 oktober 2014 bröt Monica Lewinsky tystnaden efter mer än tio år, när hon talade inför över tusen unga entreprenörer på Forbes 30 under 30-möte i Philadelphia. – Idag ser jag mig själv som en som, mot alla odds, överlevde. Eftersom jag faktiskt överlevde vill jag nu hjälpa andra som har fallit offer för samma slags spel som jag. Jag hoppas att mitt lidande kan komma till användning och ge mitt förflutna mening, berättade Lewinsky. Lewinsky talar om offentlig förödmjukelse, mobbning, hur hon till slut förlorade tron på sig själv och kämpade mot självmordstankar, men hur kärleken och stödet från familjen fick henne att kämpa vidare. Det som behövs är en genomgripande attitydförändring både på internet och i samhället generellt, menar Lewinsky. Hon anser att vi alla, både privatpersoner och offentliga personer, kan drabbas av förödmjukelse i lika hög utsträckning. Monica Lewinsky började 1995, 22 år gammal och nyutexaminerad från högskolan, som praktikant i Vita Huset och blev förälskad – i USA:s president. Relationen pågick från och till i två år. När deras kärleksaffär avslöjades 1998 blev det en enorm skandal världen över, och historien blev ”rekordoffentlig”, enligt Lewinsky. Inom 24 timmar var hon en offentlig person i hela världen, tack vare internet och webbsidan Drudge Report.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Monica Lewinsky, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Monica Lewinsky!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören