Visa utbildning.se som: Mobil

Klas Hallberg

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Klas Hallberg

Boka Klas Hallberg

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, författare och husfilosof

Klas Hallberg är en professionell föreläsare med drygt 20 år på nacken, vilket har gjort honom till en välslipad kommunikatör med relevans i varenda sammanhang. Hallberg bjuder på ”tänkvärd underhållning”, som han kallar det, då han lär ut med hjälp av humor. 

Tack vare Klas Hallbergs energi och förmåga, att på stenhårt allvar tillsammans med humor, skapa engagemang i sin publik så har han utsetts till årets talare ett flertal gånger. Han uppmanar publiken att se från andra vinklar och skratta åt mänskligheten. Hallberg inspirerar företag, organisationer och individer till att våga vara osäkra, att ta till sig vardagsmod och att skratta när de utvecklas. Föreläsningarna som Klas Hallberg håller i, får polletten att trilla ner, på värmländska dessutom. 

Målgrupp

Klas Hallberg föreläser bland annat om personlig utveckling, hälsa och motivation. Han inspirerar dig som åhörare till att vilja ta tag i ditt liv, men att ha roligt när du gör det. Med energi som Hallbergs, så sitter ingen uttråkad i publiken. 

Visste du detta

Klas Hallberg uppmanar människor till att hångla istället för att småpussas, som en metafor för att skaffa sig vardagsmod och våga vara ur kontroll. 

Film

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Klas Hallberg, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Klas Hallberg!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören