Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Magnus Lindkvist

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Magnus Lindkvist

Boka Magnus Lindkvist

Boka Magnus Lindkvist till ert nästa event

Framtidens strategi redan idag Magnus Lindkvist är framtidsstrategoch föreläsare inom omvärldsanalys och trender och ägnar sin tid åt att jaga bra idéer världen runt. Han är utbildad på Handelshögskolan i Stockholm och UCLA, och han är aktiv medlem i det Amerikanska trendseminariet TED (Technology, Entertainment & Design) som arrangerar årliga konferenser med världskändisar. 2009 publicerades hans första bok Everything We Know is Wrong: The Trendspotter’s Handbook och Magnus utsågs även till Årets Talare 2009. Magnus Lindkvist talar om trender, om framtiden och om entreprenörskap. Andra ämnen är varumärken och varumärkesstrategier samt employer branding.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Magnus Lindkvist, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Magnus Lindkvist!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar