Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

HANDELNS DIGITALA TRANSFORMATION

Stigfram
Kort om utbildningen
4 timmar
3 500 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-11-05 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

HANDELNS DIGITALA TRANSFORMATION: 4 TIMMAR (INTERAKTIV WEBUTBILDNING)

BLI MER FÖRBEREDD PÅ KONSUMENTERNAS FÖRVÄNTNINGAR GENOM ATT FÖRSTÅ DRIVKRAFTERNA BAKOM DEN DIGITALA TRANSFORMATIONEN

Handeln genomgår stora förändringar. Kraven och förväntningarna från konsumenterna stiger. Vad är det som driver den digital transformation inom branschen?  Konsumenten är en stor drivkraft och idag förväntar sig allt fler en digital och sömnlös kundupplevelse. Digital transformation är ett kontinuerligt arbete där konsumenten är en stor drivkraft i den digital a transformationen.

Vi går igenom handelns digitala utveckling de senaste åren. Hur har digitaliseringen påverkat handeln och handelns förutsättningar? Vi tittar på hur bland annat internets framväxt, e-handel, social medier, influencers, drop shipping och Amazon har påverkat köpmönster och köpbeteenden och förändrat våra konsumtionsmönster.

Vi går sedan igenom fakta och statistik på hur fysiska butiker och e-handel inte bara kan samexistera men även dra nytta av varandras olika styrkor.

Men framför allt ska vi se vilka möjligheter som finns i och med digitaliseringen. Hur kan man använda digitala mätverktyg, insikter från sociala medier och utnyttja en global räckvidd på en lokal marknad?

KURSMÅL

Resultatet av kursen blir att man får en insikt i vilka huvudsakliga digitala trender som påverkar handeln, vad som driver dem och hur det påverkar verksamheten. Deltagarna kommer att se den digitala transformationen i handeln som en möjlighet att utveckla sin verksamhet och kunna möta den framtida konsumentens behov bättre.

AGENDA

  • Handelns digitalisering – en översikt
  • E-handel och butiksdöden, fakta och myter
  • Digitaliseringens möjligheter
  • Globalt och lokalt – hur hänger det i hop?
  • Konsumentbeteende
  • Trender
  • Drivkrafter
  • Möjligheterna i den digitala transformationen
  • Hur ska man tänka i sin verksamhet för att möta konsumentens behov

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om HANDELNS DIGITALA TRANSFORMATION, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Stigfram

”Våga sticka ut! Vem minns en lagom trevlig middag, lagom bra film eller en lagom duktig konsult?” Gunnar Ström, Grundare StigFram StigFrams historia Gunnar Ström kom på idén till StigFram under tiden då han drev en rad olika företag (Dobber,...


Läs mer om Stigfram och visa alla utbildningar.
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen HANDELNS DIGITALA TRANSFORMATION från Stigfram, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Bli den första att recensera HANDELNS DIGITALA TRANSFORMATION!

Liknande utbildningar