Visa utbildning.se som: Mobil
Kort om utbildningen
5 veckor
24 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-10-05 - Distans
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Syftet är att stötta dig med forskningsbaserad kunskap samt verktyg och insikter från verkliga case och du blir som deltagare exponerad för olika perspektiv som stimulerar ditt tänkande för att driva kontinuerlig digital innovation.

Programmet består av fem moduler: 

  • Översikt av digitala teknologier
  • Strategiska möjligheter med data
  • Datainsamling och delning
  • Utveckling av ett ekosystem av algoritmer
  • Ledarskap, kultur och etik

RESULTAT

Vi vill att du ska kunna använda nya idéer och lärdomar direkt och därför arbetar du genom hela programmet med att tillämpa teorin på din verksamhet. Du arbetar aktivt med att koppla innehållet till din organisations nuläge samt reflekterar över vad ni behöver göra för att nå ert önskade läge. Efter programmet kommer du att vara utrustad med användbar kunskap samt verktyg och ramverk som du kan tillämpa för att medvetet och metodiskt bidra till er datadrivna utveckling.

Målgrupp

Programmet riktar sig till chefer och ledare som vill behärska de strategiska aspekterna av digital teknologi för att initiera och driva transformation

Plats:

Utbildningen sker online

Mer om programmet

Digital teknologi såsom AI förändrar förutsättningarna för företag att konkurrera i de flesta branscher ochmånga talar idag om att data är "det nya guldet" eller "den nya oljan".Forskning har också visat att datadrivna företag presterar bättre än konkurrenter som inte arbetar aktivt med datadriven utveckling.

Framgångsrika datadrivna företag är välutvecklade inom fem dimensioner. Programmets moduler bygger på dessa fem dimensioner och går systematiskt igenom de centrala koncepten för att förbereda dig att driva på din organisations datadrivna transformation på ett framgångsrikt sätt.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om From Data to Business Impact, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Med verksamheter i Sverige, Finland, Lettland och Ryssland rankas vi som en av Europas ledande business schools och har blivit utsedda som bäst leverantör i...


Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera From Data to Business Impact!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 10 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen From Data to Business Impact från SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm, fyll i dina uppgifter: