From Data to Business Impact

Längd
5 veckor
Längd
5 veckor
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Syftet är att stötta dig med forskningsbaserad kunskap samt verktyg och insikter från verkliga case och du blir som deltagare exponerad för olika perspektiv som stimulerar ditt tänkande för att driva kontinuerlig digital innovation.

Programmet består av fem moduler: 

  • Översikt av digitala teknologier
  • Strategiska möjligheter med data
  • Datainsamling och delning
  • Utveckling av ett ekosystem av algoritmer
  • Ledarskap, kultur och etik

RESULTAT

Vi vill att du ska kunna använda nya idéer och lärdomar direkt och därför arbetar du genom hela programmet med att tillämpa teorin på din verksamhet. Du arbetar aktivt med att koppla innehållet till din organisations nuläge samt reflekterar över vad ni behöver göra för att nå ert önskade läge. Efter programmet kommer du att vara utrustad med användbar kunskap samt verktyg och ramverk som du kan tillämpa för att medvetet och metodiskt bidra till er datadrivna utveckling.

Plats:

Utbildningen sker online

Mer om programmet

Digital teknologi såsom AI förändrar förutsättningarna för företag att konkurrera i de flesta branscher ochmånga talar idag om att data är "det nya guldet" eller "den nya oljan".Forskning har också visat att datadrivna företag presterar bättre än konkurrenter som inte arbetar aktivt med datadriven utveckling.

Framgångsrika datadrivna företag är välutvecklade inom fem dimensioner. Programmets moduler bygger på dessa fem dimensioner och går systematiskt igenom de centrala koncepten för att förbereda dig att driva på din organisations datadrivna transformation på ett framgångsrikt sätt.

Målgrupp

Programmet riktar sig till chefer och ledare som vill behärska de strategiska aspekterna av digital teknologi för att initiera och driva transformation

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om From Data to Business Impact, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm
Sveavägen 65, Box 45180
104 30 Stockholm

SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm

Vi erbjuder ledarskapsutbildningar, affärsutvecklingsprogram och finansutbildningar för chefer, ledare och specialister inom svenskt näringsliv och offentlig sektor. Vi har blivit utsedda som bäst leverantör i Norden och Baltikum sedan 2001 i Financial Times årliga branschrankning.    Våra ledarskapsutbildningar och affärsutvecklingsprogram finns som öppna program med...

Läs mer om SSE Executive Education – tidigare IFL vid Handelshögskolan i Stockholm och visa alla utbildningar.

Highlights