Ashkan Fardost

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
Rikstäckande

Mer om Ashkan Fardost

Boka Ashkan Fardost

Boka Ashkan Fardost till ert nästa event

Ashkan Fardost är en forskare och föreläsare med målet att inspirera till förändring och hjälpa er använda teknologi och digitalisering till er fördel. Ashkan började sin digitala resa i början på 2000-talet: genom att göra musik med mjukvara och sedan growth-hacka ut den genom Napster spred han sin musik världen över och landade ett skivkontrakt med EMI och Armada Music som 17-åring. Sedan dess har Ashkan involverat sig i innovationsvärlden. Han har bland annat en doktorsexamen i organisk kemi från Uppsala Universitet.Han forskar på hur teknologi och digitalisering påverkar branscher, samhället och mänskligt beteende för att sedan omvandla sin forskning till en ögonöppnande föreläsning. Hans sätt att jobba har hjälpt Fortune 500-koncerner, småföretag och myndigheter att få en ny vision för framtiden.I sin föreläsning tar Ashkan hjälp av sina erfarenheter de senaste 15 åren och belyser den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.[:en]Ashkan Fardost är en forskare och föreläsare med målet att inspirera till förändring och hjälpa er använda teknologi och digitalisering till er fördel.Ashkan började sin digitala resa i början på 2000-talet: genom att göra musik med mjukvara och sedan growth-hacka ut den genom Napster spred han sin musik världen över och landade ett skivkontrakt med EMI och Armada Music som 17-åring. Sedan dess har Ashkan involverat sig i innovationsvärlden. Han har bland annat en doktorsexamen i organisk kemi från Uppsala Universitet.Han forskar på hur teknologi och digitalisering påverkar branscher, samhället och mänskligt beteende för att sedan omvandla sin forskning till en ögonöppnande föreläsning. Hans sätt att jobba har hjälpt Fortune 500-koncerner, småföretag och myndigheter att få en ny vision för framtiden.I sin föreläsning tar Ashkan hjälp av sina erfarenheter de senaste 15 åren och belyser den ofta bortglömda länken mellan hur teknologi påverkar mänskligt beteende och hur dessa insikter kan bli en grund till din nya affärsmodell.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Ashkan Fardost, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

Tel: 031-701 36 75

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Ashkan Fardost!

Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 5 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Ashkan Fardost från Bestspeakers, fyll i dina uppgifter: