Visa utbildning.se som: Mobil

Utveckla och leda ett kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
2 dagar
13 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-02-04 - Stockholm
Göteborg, Malmö, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
13 400 SEK
2021-02-04

Göteborg
13 400 SEK
2021-03-17

Stockholm
13 400 SEK
2021-04-15

Malmö
13 400 SEK
2021-05-06

Kursbeskrivning

ISO 9001:2015 ledningssystem för kvalitet bidrar till lönsamheten och skapar framgångsrika företag. Att utveckla och förbättra ett kvalitetsledningssystem är utmanande projekt som förutsätter kunskap och kompetens inom området. Hur identifierar, kartlägger och leder man processer i organisationen för att leva upp till verksamhetens behov och standarden 9001:2015 krav?

Utifrån realistiska exempel lär du dig arbetssätt för att organisationen ska leva upp till verksamhetens behov och standardens krav. Utbildningen ger dig djupare kunskaper om standardens krav, vilka metoder som används för att bygga upp ett fungerade kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001 samt hur processen för certifiering går till. Denna utbildning kommer att genomföras i lokal eller på distans. Vid datumet för tillfället ser man i vilken form utbildningen genomförs.Om myndigheterna ger besked om begränsningar för resor och fysisk distansering genomförs utbildningen via plattformen Zoom.Besked om ändrad utbildningsform sker via mail senast 2,5 vecka innan utbildningsstart. Ta chansen till kompetensutveckling under permittering – utan att det statliga stödet påverkas. Enligt Tillväxtverket så har verksamheter möjlighet att låta sina permitterade medarbetare delta i utbildningar och andra kompetensutvecklande insatser utan att det statliga permitteringsstödet påverkas. Utnyttja din tid på bästa sätt och boka en utbildning i samråd med din arbetsgivare idag!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Verksamheter och organisationer som ska utveckla eller förbättra ett ledningssystem för kvalitet enligt kraven i ISO 9001:2015. Du arbetar som kvalitetschef, samordnare eller verksamhetsutvecklare eller i andra roller.

Kursmål

Efter utbildningen har du:

- en djupare förståelse för syftet med kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015
- insikt hur aktivt integrering av kvalitetsledning med ekonomiprocessen kan bidra till lönsamhet
- kunskap hur du ska utveckla ett kvalitetsledningssystem
- grundläggande kunskaper om processledning
- kännedom hur du kan integrera kvalitetsledning med andra ledningssystem
- kunskap hur du på ett praktiskt sätt ska använda ISO 9001 i arbetet med ständig förbättring

Video

Investering

SEK 13400,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Utveckla och leda ett kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 3

Baseras på 1 recensioner.

Mikael
(3)
En fantastiskt engagerad och varm utbildare med mycket härlig glädje och energi. Överlag ingick de delar som är viktiga i ett kvalitetsledningssystem, men det finns en del som kan förbättras: - I det kursmaterial (powerpoint) som skickades ut innan kursen saknades flera sidor jämfört med det som gicks igenom på kursen. Kursmaterialet var över...
Visa mer

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Utveckla och leda ett kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001:2015 från SIS, Svenska Institutet för Standarder, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
(3,0)
Baseras på 1 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar