Att hantera informationssäkerhetsrisker, inklusive incidenthantering och kontinuitet

Längd
25 timmar
Pris
24 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
27 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
25 timmar
Pris
24 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
27 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 24 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Utbildningen fokuserar på hantering av informationssäkerhetsrisker i ett ledningssystem för informationssäkerhet. Vi berör hur ett fortlöpande riskarbete bör ske samt hur det kan koordineras med övrig riskhantering i verksamheten. Men utbildningen lägger också stor tyngd på incidenthantering och kontinuitetshantering när det gäller informationssäkerhet samt hur risk, incident och kontinuitet hänger samman. Utbildningen baseras på ISO/IEC 27005 som handlar om informationssäkerhetsrisker samt ISO/IEC 27031 som handlar om kontinuitetshantering för IKT, Informations och Kommunikations Teknologi, samt ISO/IEC 27035 om incidenthantering.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Stockholm

Kursmål

Kursmål ej angiven.

Målgrupp

Utbildning för dig som vill fördjupa dig inom området informationssäkerhetsrisker och bland annat vill lära dig mer om riskanalyser och kontinuitetsplanering.

Exempel på roller: CISO, CSO, Informationssäkerhetschef, Säkerhetschef, DSO, IT-säkerhetschef, informationssäkerhetssamordnare, informationssäkerhetsstrateg, IT-chef, CIO, Risk Manager (RM), Business Continuity Manager (BCM), IT-driftansvarig, Incident Manager, ansvarig för byggnader och faciliteter, etc.

Video

Investering

SEK 24900.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Att hantera informationssäkerhetsrisker, inklusive incidenthantering och kontinuitet, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
SIS, Svenska Institutet för Standarder
Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Att utbilda dig är den bästa investeringen du kan göra i dig själv och din organisation. Med en utbildning kommer du att utveckla din och din organisations kompetens, tack vare helt nya kunskaper. Och det är där som vi på...

Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Highlights