Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Grunderna i kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015

SIS, Svenska Institutet för Standarder
Kort om utbildningen
2 dagar
13 400 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-10-26 - Stockholm
Göteborg, Jönköping, Malmö, Stockholm, Sundsvall, Umeå
Kommande starter
Stockholm
13 400 SEK
2020-10-26

Kursbeskrivning

Kvalitetsledning handlar om att få nöjda kunder och en kostnadseffektiv verksamhet genom att engagera chefer och medarbetare. ISO 9000-seriens standarder är kraftfulla verktyg i arbetet med att bygga upp, utveckla och förbättra verksamheten oavsett organisationens storlek och verksamhetsinriktning.

Syftet med utbildningen är att ge dig en introduktion till kvalitetsledning, förklara nyttan med ett kvalitetsledningssystem. Utbildningen ger dig även förståelse för hur kvalitetsledningssystem kan vara en effektiv grund för verksamhetsutveckling. Tyngdpunkten i kursen ligger i att skapa förståelse för hur ett verkningsfullt ledningssystem för kvalitet kan se ut. Vi tar också upp hur andra ledningssystem så som t.ex. miljö (ISO 14001) kan integreras i verksamheten för de delar som är gemensamma inom standarder för ledningssystem. Utbildningen finns på följande orter: Stockholm, Göteborg, Jönköping, Luleå och Malmö. Denna utbildningen kommer att genomföras i lokal. Om myndigheterna ger besked om begränsningar för resor och fysisk distansering kommer utbildningen att genomförs via Zoom plattformen. Besked om ändrad utbildningsform sker senast 2,5 vecka innan utbildningsstart.   Ta chansen till kompetensutveckling under permittering – utan att det statliga stödet påverkas. Enligt Tillväxtverket så har verksamheter möjlighet att låta sina permitterade medarbetare delta i utbildningar och andra kompetensutvecklande insatser utan att det statliga permitteringsstödet påverkas. Utnyttja din tid på bästa sätt och boka en utbildning i samråd med din arbetsgivare idag!

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som har liten eller ingen erfarenhet av ISO 9001. Denna utbildning lämpar sig för dig som önskar få en grundläggande förståelse för kvalitetsarbetet och ledningssystem generellt, oberoende av roll eller arbetsuppgifter. Om du t.ex. ska arbeta eller arbetar som kvalitetsansvarig, inköpsansvarig, produktionsansvarig eller samordnare, får du stor nytta av utbildningen.

Kursmål

Att du som deltagare ska få kunskaper och färdigheter i hur du kan arbeta med kvalitetsledningssystem i din verksamhet. Utbildningen ger dig:
• nyttan med ledningssystem och förståelse för hur det kan vara en effektiv grund för verksamhetsutveckling.
• kunskap om omfattning och innehåll i ISO 9001.
• insikt om hur ett ledningssystem bidrar till att förbättra arbetssätt.
• förståelse för värdet av att tänka processinriktat.

Video

Investering

SEK 13400,000000000.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Grunderna i kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

SIS, Svenska Institutet för Standarder

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Hämta din nya kunskap direkt från källan

Vår kunskap blir dinVi verkar idag i ett samhälle där uttrycket ”kunskap är inflytande” aldrig har varit mer sant. Den knivskarpa konkurrensen gör att din organisation måste säkerställa att du som medarbetare har rätt kompetens för att nå upp till...


Läs mer om SIS, Svenska Institutet för Standarder och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

SIS, Svenska Institutet för Standarder

Solnavägen 1 E
113 65 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Grunderna i kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015 från SIS, Svenska Institutet för Standarder, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Grunderna i kvalitetsledning enligt ISO 9001:2015!

Arrangörsrecensioner
(3,8)
Baseras på 7 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar