Visa utbildning.se som: Mobil

UX & Agil Utveckling - Fortsättningskurs

Informator
Kort om utbildningen
2 dagar
19 900 SEK Momsfri
Nästa tillfälle: 2021-02-10 - Stockholm
Distans, Göteborg, Stockholm
Öppen utbildning
Kommande starter
Stockholm
19 900 SEK
2021-02-10

Stockholm
19 900 SEK
2021-06-02

Kursbeskrivning


Detta är en fördjupning av UX-arbetet som vi gått igenom under kursen UX- & Agil utveckling. Vi lär oss hur man får UX att fungera i det dagliga arbetet i agila projekt och i olika typer av organisationer.Vi går också djupare in på det praktiska arbetet med verktyg vi kan använda för att behandla målgruppsdata, för prototyping och olika UX-metoder.

Agil UX i verkligheten: På grundkursen diskuterade vi vad som behövs för en framgångsrik UX. Men hur gör man i praktiken, hur analyserar vi organisationens mognad att hantera UX? Hur organiserar vi praktiskt arbetet så att både det agila och UX inte bara fungerar utan skapar synergieffekter?
Den egna situationen - Hur ser det ut hos er? Vi genomför en övning som innefattar sammanställning, reflektion och diskussioner hur det ser ut ute på deltagarnas egna arbetsplatser. Övningen utgår från organisationen och deltagarnas situation när det gäller mognaden av arbetsprocesser, kompetens och olika roller.
Målgruppsanalyser - Metoder, genomförande, verktyg för att analysera kvalitativ data (CAQDAS; Computer Aided Qualitative Data Analysis Software), med mera
Prototyping - Balsamiq, Axure, workshopsledning
Fördjupning i olika UX metoder för att utveckla produkten under olika stadier.
Praktiska övningar liknande dem på UX- & Agil utveckling.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UX & Agil Utveckling - Fortsättningskurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen UX & Agil Utveckling - Fortsättningskurs från Informator, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera UX & Agil Utveckling - Fortsättningskurs!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar