Visa utbildning.se som: Mobil

Agil och digital projektledare

House of Minds
Kort om utbildningen
6 veckor
11 120 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-13 - Distans
Distans, Rikstäckande
Engelska
Företagsanpassad utbildning, Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
11 120 SEK
2022-09-13

Distans
11 120 SEK
2022-10-11

Sverige
Kontakta oss för information

Video

Agil Projektledare

Kursbeskrivning

Gå en onlineutbildning i Agil Projektledning på House of Minds

Vad lär du dig på utbildningen agil projektledare?

Du som går utbildningen lär dig hur team fungerar samt vilken sorts ledarskap och agilt arbetssätt du ska tillämpa i olika situationer. Du kombinerar traditionella metoder inom projektledning med agil kommunikation som hjälper teamet att komma vidare i arbetet. Mer specifikt lär du dig XP, Kanban, SCRUM, time boxing, lean software development, agil coaching, agile teamlead, daily stand-ups, retrospectives och mycket mera. Du tränar agil och traditionell projektledning i samverkan med ditt företag eller i projekt som vi skapar.

Målgrupp

Vem ska gå utbildningen agil projektledare ?

Agil projektledning är på stark frammarsch i alla branscher och verksamheter. Du som vill stärka din kompetens som projektledare ska gå utbildningen. Även du som som jobbar med förändringar och utvecklingsprocesser har stor nytta av ett agilt arbetssätt. Utbildningen agil projektledare lämpar sig för alla roller inom ledarskap och grupp/teamledning och modern effektiv kommunikation för bättre verksamheter, nöjda kunder och kloka affärer.

Kursinnehåll

  • Agila processer och agila metoder
  • Plandriven projektmetodik och kravhantering
  • Ledarskap, gruppdynamik och teambuilding
  • Digitalt (globalt) ledarskap och mötesfacilitering
  • IT-system, IT-kunskap, IT-projekt

Upplägg

Hur genomförs utbildningen agil projektledare?

Utbildningen agil projektledare är en diplomkurs som drivs online på distans med frivilliga inspirationsträffar. Du och ditt team pluggar individuellt och i projekt i vårt digitala klassrum och i vårt LMS (Learning Management System). Du kan när du vill boka mötesplatser i våra studios och skolor i Stockholm och Köpenhamn.

Du pluggar med ca 4-5 lärarledda timmar per vecka. Övrig tid, ca 4-5 timmar eller mer, lägger du på eget lärande, projektplanering, dialoger och erfarenhetsutbyte i ditt projekt. Vi vill att du deltar 70 % eller mer vid föreläsningar och arbete i spelprojekten. Föreläsningar (inspelade) och studiematerial finns tillgängligt för dig dygnet runt i ditt digitala klassrum.

Kursledare

Alexandra Törmänen

Kursledare Alexandra

Alexandra är agil projektledare och UX-designer, samt skapare av digital infrastruktur inom IT- och tjänsteindustrin. Alexandra har mångårig erfarenhet av konceptutveckling för yrkeshögskolan (YH) där hon också har startat och drivit ett flertal yh-utbildningar online och onsite i sin roll som utbildningsledare. Alexandra jobbar med design av digitala processer och digital infrastruktur, samt med användarcentrerad design och design thinking.

Anna Möller

Kursledare Anna

Anna Möller är Ek.Mag. vid SU (MBA) med inriktning organisation, ledarskap och strategisk marknadsföring, tillsammans med högre PA-utbildning hos FEI (psykologi, sociologi, arbetsrätt mm). SDI-certifierad handledare. Anna har kompetensutveckling och affärsutveckling som bas i roller som HR/personalchef, mentor, utvecklingschef och utbildningsledare. Coaching, individuella planer, utvecklingssamtal och svåra samtal är delar av utbildningsledning inom YH.

Diplomering eller certifiering

Efter godkänd kunskapskontroll får du ett diplom som bevis för din nya kompetens. Självklart är vi också gärna din referens inom området om du vill det.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Agil och digital projektledare, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 7 recensioner.

Emelie
Kursen gav en bra grund till det agila arbetssättet. Anna levererar kursen på ett proffsigt sätt och ser varje deltagare och lyfter hens styrkor.
Alex
Den här kursen ger konkreta verktyg för att hantera förändring och jag tar med mig så mycket jag kan applicera direkt i min verksamhet. Så värdefullt!
Lollo Yassin
Jag fick med mig mer än jag hade trott, vilket var väldigt välkommet. Att jag skulle få mitt ledarskap utmanat var en bonus utöver glädjen av att lära mig ett nytt mindset och få en hel praktisk verktygslåda på köpet.

House of Minds

House of Minds - ett viktigt steg mot ny kunskap och nya perspektiv

Kompetens och engagemang går hand i hand för att du och vi ska lyckas. I stort och smått. Hos oss är du stjärnan och vi ger dig verktygen och kunskapen. Våra föreläsare och medarbetare tillhör de mest erfarna och framgångsrika...


Läs mer om House of Minds och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

House of Minds

Esen
Johannesfredsvägen 5
168 69 Bromma

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
(5,0)
Baseras på 7 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(5,0)
Baseras på 21 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Agil och digital projektledare från House of Minds, fyll i dina uppgifter: