Inga recensioner än

Situationsanpassat Ledarskap Online

Längd
2
Pris
16 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
2
Pris
16 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
23 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Från 16 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Situationsanpassat Ledarskap, nu med e-learning moduler!

Finns det en speciell ledarstil som funkar i alla lägen? Eller påverkas vårt agerande av situationen vi befinner oss i? Om du vill bli en ledare som kan läsa av situationer och anpassa din ledarstil efter läget så ska du gå Situationsanpassat Ledarskap.

Som ledare ställs du inför situationer där medarbetare inte presterar som förväntat. Förstår medarbetaren kraven? Saknas viljan? Eller är det osäkerhet eller rentav bristande förmåga som ligger bakom? Orsakerna till det kan vara många och varierande, inte minst beroende på att vi är olika som människor.

Vad är Situationsanpassat ledarskap?

Situationsanpassat ledarskap är världens mest genomförda ledarskapsutbildning som fokuserar sig just kring dessa frågor. Utbildningen är baserad på Paul Herseys ledarskaps- modell och det grundläggande synsättet är att leda genom att utveckla medarbetarnas kompetens och att bedöma en människa i en situation snarare än människan. Men för att kunna göra det måste du som ledare kunna se medarbetarens behov, förmåga och vilja i den givna situationen och anpassa ditt sätt att leda, instruera och stödja individen.

Utbildningen utvecklar dina förmågor kommunicera effektivt, agera snabbare och att läsa av situationer, se medarbetares behov, förmåga och vilja i det aktuella läget och anpassa din ledarstil efter det.

E-LEARNING FÖRE OCH EFTER INTERNATET

Utbildningen innehåller Blended Learning – vilket innebär att du kommer genomföra e-learning moduler redan innan du kommer till oss så att du är bekant med modellen och kan fokusera på praktisk tillämpning under kursdagarna!

BEHÖVER DU GÅ UTBILDNINGEN PÅ ENGELSKA?

I allt mer internationella och mångkulturella verksamheter ökar behovet av att möta medarbetare på engelska. Kanske är koncernspråket rentav engelska. Du som vill gå Situationsanpassat Ledarskap på engelska kan göra det hos oss fysiskt.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

23 oktober, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

Varför välja Gällöfsta Perlan Ledarskap?

Bli diplomerad

94% rekommenderar 

utbildningen

Flexibelt upplägg

Pris:

15900SEK
Exklusive moms

Målgrupp

Chefer ledare och projektledare som vill kunna möta individens behov vid varje tillfälle och med hjälp av olika ledarstilar få effektivare och nöjdare medarbetare.

Upplägg

Online via Zoom

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Situationsanpassat Ledarskap Online, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Gällöfsta Perlan Ledarskap
Landsvägen 39, 6tr
17263 Sundbyberg

Gällöfsta Perlan Ledarskap utvecklar organisationer och ledarskap där människor får växa och skapa resultat tillsammans. I partnerskap med våra kunder hjälper vi organisationer att utveckla sin kultur, sitt ledarskap och medarbetarskap. Vår ambition är att bidra till livskraftiga organisationer och...

Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap och visa alla utbildningar.

Highlights