Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Gällöfsta Perlan Ledarskap

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 15 recensioner.

Norfig
En fantastisk utbildning där man lär känna sig själv. Och hur man bygger ett framgångsrikt team.
Mattias, erfaren chef
Fantastisk utbildning för att utveckla dig själv oavsett hur erfaren du är. Den upplevelsebaserad inlärningen ger en helt annan nivå av förståelse för gruppdynamik och utveckling.
Mark
I have been a manager for around 7 years and completed alot of different training courses but this was by far the most useful. The content is very strong, but its the experiential learning method combined with the unique stranger dynamic that makes this course a must for anyone looking to grow themselves, their team and their company.
Madeleine
UGL-veckan på Gällöfsta var verkligen väl investerad tid. Fantastisk miljö och mat, kunniga kursledare och ett genomtänkt upplägg. Rekommenderas starkt!
Michell
Mycket givande kurs där jag fick goda insikter av mitt eget beteende. Nu ca två månader senare känner jag fortfarande effekterna av kursen, där inlyssnandet, förståelsen och förmedlandet lyfts till en annan nivå. Märks både i den arbetsgrupp jag ansvarar för samt gentemot andra kollegor. Har gått ett par ledarskapskurser tidigare- men detta var...
Visa mer
Petra
UGL-kursen på Gällöfsta ger bra insikter i gruppdynamik och den egna rollen i gruppen. Det är en bra balans mellan interaktiva övningar och korta teoripass, och veckans upplevelser landar på ett bra sätt i slutet då allt knyts ihop med ledarskapsteorier. En mycket utvecklande kurs som jag varmt kan rekommendera! Gällöfsta är också en väldigt v...
Visa mer
Sebastian
UGL – Utveckling av grupp och ledare, ger en fantastisk möjlighet att utforska gruppdynamiska processer och från första parkett förstå hur din egen roll påverkar i sammanhanget. Kursen ger även värdefulla insikter om egna egenskaper och hur man kan utvecklas för att förädla ledaregenskaper i många olika sammanhang, inte bara som chef.
Anna
Upplevelsebaserad inlärning som passar dom flesta. Jag tyckte att jag fick med mig bra, användbara verktyg för ett utvecklande ledarskap.
Oscar
Innan jag hade gick kursen fick jag veta att det var en mycket krävande kurs och det stämde med råge. Den största behållningen för min del var insikten om vissa personlighetsdrag som jag tydligen besitter och som påverkar min arbetsgrupp på negativt sätt. Rekommenderar kursen till alla som söker självförbättring.
Anna
UGL gav mig kunskaper/insikter om hur jag fungerar i grupp och hur jag påverkar andra i grupp vilket jag har tagit med mig tillbaka på min arbetsplats. Maten var fantastisk.
Per
Det var bra. Önskar att lärarna skulle pushat gruppen att komma i den fas som gav nåt lite tidigare genom att ge lite "jobbigare" övningar. Samtal där våra olika åsikter och sätt att vara skulle komma fram tydligare o tidigare. Våga "bryta in" i gruppens samtal o fråga vad vi menar tidigare så att jag o alla andra blir pushade att vara helt ärliga
Kursdeltagare
Gick UGL på Thorskogs Slott i Göteborg. Underbar mat i slottsmiljö. Tyvärr var själva slottet ingen höjdare rent boendemässigt. Lyhört och en motor som brummar någonstans dygnet runt (el-generator?).
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!