Generativ Förändringsledning

Längd
4 dagar
Pris
26 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Längd
4 dagar
Pris
26 800 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 november, 2024 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Språk
Svenska
Från 26 800 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Att leda i förändring är för de flesta chefer och ledare en del av vardagen. För en del faller det sig naturligt medan det för många är en stor utmaning. Samhället idag präglas av snabba skiften, oförutsägbarhet, komplexitet och tvetydighet där i princip alla branscher genomgår omfattande transformationer.

Hur ska då vi som chefer och ledare anpassa oss till den utvecklingen? Kan vi fortsätta att leda förändring i invanda mönster med oförändrat arbetssätt eller behöver vi förändra hur vi tänker och ser på förändring?

De traditionella modellerna för förändringsledning utgår ofta från ett missnöje med nuläget eller ett problem. Det finns en tydlig vision av ett framtida läge och en väldefinierad stegvis process för att ta sig dit. Detta synsätt blir allt mindre relevant. För att lyckas med den förnyelse som krävs behöver vi utveckla ett agilt arbetssätt där vi testar nya beteenden och kontinuerligt utvärderar resultaten så att förändringen blir en framväxande process där vi stödjer människors inneboende förmåga till utveckling över tid.

Generativ förändringsledning bygger på att hantera komplexitet genom små experiment och se vad som fungerar. Att identifiera de steg som behövs för att engagera de människor som behöver vara en del i förändringen i dialoger där de kommer med nya idéer som de är motiverade att agera på. De goda idéerna och innovationerna skalas sedan upp. Den generativa förändringsprocessen skapar en mer anpassningsbar, agil lärande organisation som stärker sin förmåga att hantera komplexitet och genomföra förändringar generellt sett.

Syfte och mål
Utbildningen syftar till att ge dig som chef och ledare förmåga att på ett tryggt och säkert sätt leda förändringsarbete som bygger på generativ dialog, inkludering och kreativitet. Utbildningen är uppdelad i fyra dagar med ca 1 månad mellan varje modul. Under mellanperioderna genomförs arbete i egna projekt.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

18 november, 2024

  • Öppen utbildning
  • Sundbyberg
  • Svenska

Varför välja Gällöfsta Perlan Ledarskap?

Bli diplomerad

94% rekommenderar 

utbildningen

Flexibelt upplägg

Plats:

Gällöfsta Perlan Ledarskap
Landsvägen 39 6tr
Sundbyberg

Målgrupp

Chefer & ledare

Upplägg

Dagsutbildning 4 dagar (1+1+1+1)

Alla dagar startar kl.09.00 och slutar kl.17.00

Tid & plats

Dagsutbildning i våra lokaler i Sundbyberg, Landsvägen 39 6tr i Sundbyberg

Vårens starter 2024: 

1)  Steg1) 6/2 + Steg2) 5/3 + Steg3) 18/4 + Steg4) 6/5

Alla dagar startar vi kl.09.00 och slutar kl.17.00

Investering

Dagsutbildning: 26 800 SEK
Lunch & fika ingår
Priser exklusive moms

Mat & logi

Lunch & fika ingår i priset 

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Generativ Förändringsledning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Gällöfsta Perlan Ledarskap
Landsvägen 39, 6tr
17263 Sundbyberg

Gällöfsta Perlan Ledarskap utvecklar organisationer och ledarskap där människor får växa och skapa resultat tillsammans. I partnerskap med våra kunder hjälper vi organisationer att utveckla sin kultur, sitt ledarskap och medarbetarskap. Vår ambition är att bidra till livskraftiga organisationer och...

Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap och visa alla utbildningar.

Highlights