Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

UL-Utvecklande Ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskap
Kort om utbildningen
4 dagar
25 200 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-09-14 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

UL-Utvecklande Ledarskap 

Utvecklande ledare ser medarbetarna som vägen till framgång, och forskningen visar att ledarmodellen är den som ger bäst effekt både för individens utveckling och organisationens resultat.

Utvecklande ledarskap bygger på modellen ”Transformerande ledarskap”, ett ledarskap som kännetecknas av ömsesidig påverkan med en öppen dialog, relationsbyggande och närvaro med fokus på långsiktighet och hållbarhet. Utvecklande ledarskap inriktar sig på ledarens förmåga att vara ett föredöme, att visa personlig omtanke, att inspirera och motivera, eftersom vi nu vet att motivation, prestation, ansvar och effektivitet snarare påverkas av inre drivkrafter, än genom konventionellt ”krav-belöning-kontroll” -ledarskap.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Målgrupp

Du som är chef för medarbetare, chef över chefer, eller på väg att bli chef.Utbildningen är en mycket lämplig fortsättning på UGL.

Pris:

Utbildningen: 25 200kr
Kost & Logi: 5 600kr
Priser ovan exkl. moms 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om UL-Utvecklande Ledarskap, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Vi utvecklar ledarskap som får människor att växa och skapa resultat tillsammans. Så beskriver vi för oss själva och för dig anledningen till varför vi finns.

Välkommen till ett utbildnings- och konsultföretag som alltsedan starten 1971 brinner för att utveckla ledarskap på alla nivåer och i alla typer av verksamheter, med människan och mellanmänskliga relationer i fokus. Genom våra öppna utbildningar, coachning och företagsinterna behovsanpassade uppdrag,...


Läs mer om Gällöfsta Perlan Ledarskap och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta vägen
196 92 Kungsängen

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera UL-Utvecklande Ledarskap!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 15 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar