Visa utbildning.se som: Mobil

Vi utvecklar ledarskap som får människor att växa och skapa resultat tillsammans. Så beskriver vi för oss själva och för dig anledningen till varför vi finns.

Välkommen till ett utbildnings- och konsultföretag som alltsedan starten 1971 brinner för att utveckla ledarskap på alla nivåer och i alla typer av verksamheter, med människan och mellanmänskliga relationer i fokus.

Genom våra öppna utbildningar, coachning och företagsinterna behovsanpassade uppdrag, utvecklar vi chefer, medarbetare, grupper och organisationer i ledarskap och samverkan – i syfte att bli högpresterande, välfungerande och hållbara.

Ledarskap för alla

Att vara en god ledare är inte längre enbart en avgörande kompetens för den som har ett chefsansvar. Vilken roll du än har i en organisation så kan du vara en ledare – och allt fler verksamheter inser att ledarskap och fungerande relationer är en konkurrensfaktor som påverkar resultatet på sista raden.

För oss har alltid ett gott ledarskap utgått från individen – det personliga ledarskapet – ett ledarskap som baseras på självkännedom. Det innebär att vi lägger stor vikt vid att utveckla människor till ökad medvetenhet och närvaro för att kunna göra medvetna val som de tar fullt ansvar för. Vi ser ledarskap som en förmåga till samspel med andra och att skapa tillitsfulla relationer. Men också som en förmåga att visa riktning och sätta gränser, för sig själv och andra.

Resultat skapar vi tillsammans

Ledarskap utövas alltid i ett sammanhang – ett samspel som inbegriper individen (oavsett formell roll), gruppen, organisationen  och dess struktur, kultur och värderingar. Resultat är något vi skapar tillsammans och prestationen blir ofta en konsekvens av våra relationer. VAD vi gör är viktigt – men HUR vi gör det är långt viktigare.

I en värld där snabba förändringar blivit en konstant, där både människor och verksamheter utsätts för hårt tryck att leverera resultat, blir ledarskapsutveckling med ett humanistiskt perspektiv en fråga om långsiktig hållbarhet och lönsamhet.

Vår ambition är att bidra till livskraftiga och hållbara organisationer där både människor och verksamhet utvecklas.

Välkommen till Gällöfsta Perlan Ledarskap!

Visa alla utbildningar med Gällöfsta Perlan Ledarskap

Utbildningar

Öppen utbildning
Ledarskap Längd Pris Ort Snittbetyg
Klart Ledarskap 4 dagar 25 200 SEK Stockholm
Ledarskap på distans 3 dagar 15 900 SEK Stockholm
Situational Leadership 2 dagar 16 400 SEK Stockholm
Situationsanpassat ledarskap 2 dagar 15 900 SEK Stockholm
Leda utan att vara chef
Ledarskap utan chefskap 6 dagar 39 400 SEK Stockholm
Ledarskapsprogram
Diplomprogram i ledarskap Enligt överenskommelse Stockholm
Ledarskap för erfarna chefer 9 dagar 64 900 SEK Stockholm
Ny som chef
Ledarskap för nya chefer 6 dagar 39 400 SEK Stockholm
UGL
UGL – Utveckling av grupp och ledare 5 dagar 24 400 SEK Flera orter (2)
4,6 (8)
Understanding Group and Leader (UGL på engelska) 5 dagar 26 900 SEK Stockholm
5,0 (1)
Utvecklande ledarskap
Utvecklande Ledarskap 4 dagar 25 200 SEK Stockholm
Företagsanpassad utbildning
Coaching
Coaching Enligt överrenskommelse. Flera orter (2)

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Gällöfsta Perlan Ledarskap och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Gällöfsta Perlan Ledarskap

Gällöfsta vägen
196 92 Kungsängen

 Visa telefonnummer

Recensioner

Michell
(5)
Mycket givande kurs där jag fick goda insikter av mitt eget beteende. Nu ca två månader senare känner jag fortfarande effekterna av kursen, där inlyssnandet, förståelsen och förmedlandet lyfts till en annan nivå. Märks både i den arbetsgrupp jag ansvarar för samt gentemot andra kollegor. Har gått ett par ledarskapskurser tidigare- men detta var...
Visa mer
Petra
(5)
UGL-kursen på Gällöfsta ger bra insikter i gruppdynamik och den egna rollen i gruppen. Det är en bra balans mellan interaktiva övningar och korta teoripass, och veckans upplevelser landar på ett bra sätt i slutet då allt knyts ihop med ledarskapsteorier. En mycket utvecklande kurs som jag varmt kan rekommendera! Gällöfsta är också en väldigt v...
Visa mer
Sebastian
(5)
UGL – Utveckling av grupp och ledare, ger en fantastisk möjlighet att utforska gruppdynamiska processer och från första parkett förstå hur din egen roll påverkar i sammanhanget. Kursen ger även värdefulla insikter om egna egenskaper och hur man kan utvecklas för att förädla ledaregenskaper i många olika sammanhang, inte bara som chef.
Intresseanmälan

För att få mer information från Gällöfsta Perlan Ledarskap, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Gällöfsta Perlan Ledarskap
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 11 recensioner