Visa utbildning.se som: Mobil

Intensivkurser i England

Executive English
Kort om utbildningen
Vecka
Nästa tillfälle: Varje måndag året om. - London
Företagsanpassad utbildning
   
London
Engelska

Kursbeskrivning

Engelskkurser i England hos Accent International

Vår partnerskola i England får högsta betyg!

När 2013 års inspektioner av språkskolor i England sammanställts (det finns ca 600 skolor med ackreditering samt ett stort antal utan) så var Accent International en av åtta skolor som utmärkte sig med att få högsta betyg på mer än 10 av 15 kriterier och den enda skolan bland dessa åtta som är fokuserad på utbildning i affärsengelska för vuxna.

2017 blev man även rankad etta av alla skolor i England i kategorin Teaching & Learning av English Language Gazette.

Vi har alltid kallat Accent för ”Englands bästa språkskola för affärsengelska” eftersom man stod ut i den urvalsprocess bland över 300 skolor som slutade med att vi valde att skriva ett avtal med dem. Under åren har kunder från bl a Handelsbanken, Statoil, ÖoB, Forsmarks Kraftgrupp, Sveriges Kommuner och Landsting och Högskolan i Jönköping bekräftat att Accent har rätt kompetens, kvalitetstänkande, stora resurser och, framför allt, rätt inställning.

Hos Accent finner du ett brett kursutbud som kan skräddarsys ytterligare för att passa dina och ditt företags behov. Här är ett axplock på kurser som erbjuds:

  • 1-4 veckors intensivkurs i affärsengelska, enskilt, i liten grupp eller kombinerat enskilt/grupp.
  • Specialistkurser inom ett stort antal områden, bl a juridik, medicin, bank och finans, olika teknikområden, journalistik, personal och administration, etc.
  • Engelska och Golf
  • Temaveckor inom vardera finans, personal, sälj/marknad, industri och internationellt arbete.
  • Tvåveckors kurser fokuserade på en av följande; Juridisk Engelska, Engelska inom läkemedelsbranschen, Engelska inom olje/gas industrin, Engelska inom vården samt Engelska för flygindustrin.
  • Företagsanpassade kurser riktade och anpassade till ett och samma företag (från grupplektioner till kompletta ”case scenarios” där en större grupp från din organisation genomgår ett verklighetsbaserat händelseförlopp över ett antal dagar).

”Allt” ingår i priset!

När du bokat en kurs med Accent ingår allt! Och vi menar verkligen allt. Från det att du landar på Exeters flygplats eller kliver av på stationen i Exeter tills det att du lämnar så är du omhändertagen på bästa sätt. Skolan ordnar transporter, boende, all mat och dryck, utflykter, etc och allt ingår i priset inklusive den totala upplevelsen av det genuina England utanför London.

Vi rekommenderar att du bor hos en av Accents utvalda värdfamiljer. Glöm billiga B&B, här bor du i vackra hus med stora trädgårdar hos familjer som valt att erbjuda plats till dig tack vare deras intresse av att umgås med spännande människor från andra länder och du får en unik inblick i ett engelskt hem och kanske vänner för livet. Varje morgon kommer en av skolans lärare och hämtar dig hos din värdfamilj och kör dig till skolan där du träffar de andra eleverna över en kopp kaffe eller te och dagens tidningar innan lektionerna börjar.

När det blir lunchdags så eskorterar lärarna dig och de andra deltagarna till olika lokala pubar/restauranger. Efter lunchen återupptas studierna följt av att en av lärarna skjutsar hem dig till värdfamiljen. Minst en kväll i veckan och på lördagar anordnas intressanta utflykter i samråd med kursdeltagarna där lärarna också är med.

Under hela tiden så är allt arrangerat och betalt av Accent, vilket ger dig en totalt stressfri vistelse som helt och hållet kan ägnas åt att utveckla din engelska och att uppleva kulturen, människorna och landskapet.

Tid & plats

Kurserna startar varje måndag året om förutom julveckan.

Kursplats: Accent International, Bicton College, East Budleigh, Devon, England

Du reser lättast till skolan via flyg till London och sedan vidare med tåg eller buss till Exeter. Därefter ordnar skolan alla lokala transporter vilket ingår i kurspriset.

Investering

Prisexempel (i pund)

Privatlektioner

40 timmar under en vecka

£2500/vecka

Kombination

20 timmar privatlektioner + 20 timmar grupplektioner

£1800/vecka

Liten grupp

40 timmar i liten grupp med 2-4 elever

£1150/vecka

Boende

Executive Home Stay Accommodation

Enkelrum med eget badrum och helpension från söndag middag till nästkommande lördag frukost (lunch äts tillsammans med lärare och andra elever på olika lokala pubar och restauranger).

£ 325/vecka

Mat & logi

Helpension ingår i boendepaketet.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Intensivkurser i England, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Executive English

Executive English

Executive English

Executive English erbjuder individuellt anpassad engelsk språkutbildning för företagare, chefer och medarbetare i internationellt verksamma företag och organisationer. Samtliga instruktörer har engelska som modersmål och är kvalificerade lärare i engelska som andraspråk. Våra kurser är helt och hållet anpassade till...


Läs mer om Executive English och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Executive English

Hantverkargatan 10
112 21 Stockholm

 Visa telefonnummer