Engelska - skräddarsydd konversation och coaching på distans via Teams

Längd
Anpassas efter önskemål
Längd
Anpassas efter önskemål
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Engelska

Skräddarsydda konversationer och coachning på engelska

Engelsk konversation via telefonen eller Skype är en bra möjlighet för dig som vill hålla igång och träna din engelska. Alternativt för dig som önskar coachning och träning inför möten och presentationer. 

Vi hjälper dig att i lugn och ro få samtala på engelska alt. träna på en presentation, bygga upp en säkerhet och få frågor på innehållet som om det vore en autentisk situation. Vi kan även hjälpa dig att skriva, översätta och språkgranska dina presentationer och dina texter.

Du får feedback och goda råd om vad du behöver tänka på för att utveckla en säkerhet och trygghet när du använder engelska på arbetsplatsen.

Varmt välkommen med din anmälan eller förfrågan!

Anna-Karin

Målgrupp

Engelsk konversation via telefonen är ett bra alternativ för dig som vill hålla igång och träna din engelska alternativt förbereda en presentation.

Vi kan hjälpa dig hela vägen fram till presentationen med allt från att skriva, textgranska och översätta till att ge feedback på uttal och själva presentationen.

Upplägg

Kursen är uppdelad på 8 tillfällen á 60 min. Vi bokar in datum och tider som passar din arbetsdag.

Kursledare

Anna-Karin Murray

Anna-Karin Murray

Anna har arbetat som lärare och språkkonsult inom engelska sedan 1997. Hon har magisterexamen i engelska och pedagogik och har flera års erfarenhet av att bo i engelsktalande länder, bland annat England och USA.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Engelska - skräddarsydd konversation och coaching på distans via Teams, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 2 recensioner.
Skriv en recension
4/5
Kursdeltagare
30 jan 2018
Affärsengelska

Proffsig lärare.

5/5
Kursdeltagare
30 jan 2018
Affärsengelska

Tack vare vår träning känner jag mig nu betydligt säkrare när jag pratar engelska. Nu är jag inte rädd för att ha ett samtal på engelska längre. Tack Anna-Karin!

Highlights