Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Intensivkurser i affärsengelska

Executive English
Kort om utbildningen
Variabel
   
Göteborg, Malmö, Mälardalen, Rikstäckande, Stockholm

Kursbeskrivning

Intensivkurser i affärsengelska

Intensivkurser i affärsengelska

Behöver du snabbt förbättra dina engelskkunskaper? Vi erbjuder dig flexibla lösningar baserade på dina behov.

1 – 5 tillfällen per vecka - Intensivt och effektivt

Vi kommer till dig vid ett till fem tillfällen i veckan för att du ska ta snabba och stora kliv framåt med dina engelskkunskaper. Kurserna skräddarsys helt och hållet efter dina eller din grupps behov. Vi kan erbjuda intensivkurser i affärsengelska på en rad platser i Sverige inklusive Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Södertälje, Norrköping, Linköping, Eskilstuna, Örebro, Karlstad, Oslo och Köpenhamn samt närliggande områden.

Pendlarkurs – För dig som reser mycket eller bor utanför storstäderna.

Med centralt belägna undervisningslokaler 800 meter från Stockholms central så kan vi sy ihop en lösning för dig som bor en bit ifrån storstäderna. Via 3-8 intensiva lektionsdagar fördelat över en lämplig tidsperiod så kan du erhålla kontinuerlig skräddarsydd utbildning som ändå blir kostnadseffektiv då vi kör 6-8 lektioner vid varje tillfälle.

Exempel, du tar tåget eller flyget till Stockholm en dag per vecka och kommer till våra lokaler tidig förmiddag. Vi kör 3-4 lektioner med paus på förmiddagen varefter vi bryter för lunch och du får tillfälle till att kolla e-posten, ringa viktiga samtal och ta en paus från engelskan. Sedan kör vi 2-3 lektioner till och avslutar i tid för att du ska kunna ta dig hem i rimlig tid. Efter fyra veckor har du hunnit med 24 lektioner och känner att din engelska lyft till en helt ny nivå.

Halvdags eller endagsseminarium – För specifika kunskaper

Passar speciellt bra för grupper som vill ha föreläsning om ett specifikt ämne, t ex kulturella aspekter i ett visst land eller länder, fackspråk inom ett specifikt område, den politiska situationen i ett land etc. Arrangeras över hela landet samt i Norge, Finland och Danmark.

En eller flerdagarskurser – För företaget/gruppen/avdelningen.

En grupp av medarbetare på ert företag behöver uppdatera engelskkunskaperna. Vi erbjuder kostnadsfri behovsanalys för att hitta en utbildningslösning som tar hänsyn till varje medarbetares kunskapsnivå, deras arbetsuppgifter och behovet av engelska. Allt skräddarsys för att alla ska få nytta av kursen i deras dagliga arbete, inte bara ett diplom att arkivera i byrålådan. Arrangeras över hela landet samt i Norge, Finland och Danmark.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Intensivkurser i affärsengelska, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Executive English

Executive English

Executive English

Executive English erbjuder individuellt anpassad engelsk språkutbildning för företagare, chefer och medarbetare i internationellt verksamma företag och organisationer. Samtliga instruktörer har engelska som modersmål och är kvalificerade lärare i engelska som andraspråk. Våra kurser är helt och hållet anpassade till...


Läs mer om Executive English och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Executive English

Hantverkargatan 10
112 21 Stockholm

 Visa telefonnummer

Liknande utbildningar