Om Mercuri International Sverige

Mercuri tar försäljningen till en högre nivå

En bra säljare kan bli ännu bättre!

Du säljer bättre med kunskap. I dagens komplexa och tuffa affärsklimat räcker det inte med att du kan prata för din vara - du uppnår ett bättre resultat om du också är bekväm i andra roller: projektledare, konsult, informationsförmedlare, relationsskapare och förhandlare.

Det gäller att vara tydlig i din kommunikation, systematisk i din planering och strategisk i ditt val av kundinriktning och i ditt sätt att möta kunden.

Här hittar du säljutbildningar för alla säljfunktioner och för alla behov oavsett om du är ny eller erfaren som säljare, telefonsäljare, Key Account Manager eller Account Manager.Mercuri International Business Schools etablerade utbildning Mercuri Sales Training är en femstegsutbildning som ger dig verktygen inom säljprocessen. För att nå toppresultat behöver du dessutom utveckla din förmåga att förstå hur olika säljsituationer ställer olika krav på ditt sätt att sälja - med vår Differentiated Selling lär du dig bemästra säljprocessen oavsett vem du möter.

mercuri

Mercuri International Business School har både korta och långa säljutbildningar som ger dig verktygen att forma din egen framtid. Du väljer själv när du vill ta steget...

"Utbildningen visade vilka verktyg jag som säljare bör ha med mig, och framför allt hur jag kan använda dem i min dagliga verksamhet. Dessutom uppskattade jag att hela försäljningsprocessen från början till slut analyserades och diskuterades. Jag har märkt att jag i dag arbetar och tänker annorlunda, mer effektivt, än vad jag gjorde innan utbildningen."

Martina Kroon, försäljare, Braun Medical AB, som gått utbildningen "Mercuri Sales Training"
Läs mer om Certifierad Försäljningschef
Läs mer om Key Account Management

Beställ mer information


Beställ information

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Mercuri International Sverige AB och veta mer om deras utbildningar.

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.