Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Tibetansk Faceliftmassage

Förebygg både huvudvärk och rynkor - utbilda dig i Tibetansk Faceliftmassage

utbildning.se:s utbildningsleverantör Tant Raffa erbjuder utbildningar i Tibetansk Faceliftmassage, en slags ansiktsmassage som gör underverk för både ditt inre och ditt yttre. Förutom att massagen är effektiv mot spänningshuvudvärk, trött nacke och krampande käke så leder den dessutom till ett vackrare, mer avslappnat yttre. 

Vad är Tibetansk Faceliftmassage?

Tibetansk Faceliftmassage är en mjuk, djupavslappnande ansiktsmassage som har sitt ursprung i tibetansk visdom, otippat via Göteborg. Chrystal Stokkholm Larasse heter kvinnan som skapat metoden, efter en vistelse på ett tibetanskt center i USA: Hon vävde ihop det som hon redan kunde, tillsammans med det holistiska sättet man i öst ser på människor. Allt hänger samman. Via massage av huvudets ca 90 muskler, djupbearbetande av alla zoner och meridiander, nås en underbar avkoppling. Det främsta syftet är att minska spänningar i bindväv och muskler så att ansiktet kommer till ro.

När Liane på Tant Raffa kom i kontakt med metoden, var det som att polletten föll ner, äntligen en behandling som jobbar med ”skönhet inifrån”! Liane har sedan förfinat metoden, vänt på greppen så att behandlingen idag är lymfriktig. Lymfdränage är idag centralt i behandlingen och något som ligger i fokus i själva utbildningen. 

Hur går ansiktsmassagen till?

Genom en effektiv massage av ansikte, hårbotten, nacke, hals och mellan skulderbladen löser du spänningar som leder till en minskning av stressrynkor och når djup vila. Tibetansk Facelift upphäver blockeringar och lyfter ansiktet mot ny elasticitet. En behandling som syresätter huden och dess bindväv, vilket leder till en fördröjd åldrandeprocess. Behandlingen kan göras vid enstaka tillfällen, men rekommenderas göras i en serie av fyra behandlingar, för att nå bästa resultat. Det är bra om de första behandlingarna sker med max 3 veckors mellanrum. Efter avslutad kur räcker det att gå på en påfyllnadsbehandling var 6:e vecka, varannan månad, för att resultatet ska bestå.

Utbildningar i Tibetansk Faceliftmassage

För dig som vill hjälpa människor nå ett starkare, mer avslappnat yttre och inre finns det utbildningar i ämnet. Tant Raffa erbjuder utbildningar, flera datum i Stockholm och en gång per år nere i Spanien. Utbildningarna består av fyra dagars effektiv inlärning, allt för att du ska lära dig tekniken och kunna börja arbeta med kunder direkt efter avslutad kurs! Det är en exklusiv utbildning. Vi jobbar alltid i små grupper – max 6 deltagare per kusrstillfälle – allt för att du verkligen ska känna att du och ditt lärande är i fokus.

Du tittar, testar, känner, läser och gör alla grepp på kursledaren som kontrollerar att alla tryck sitter som de ska. Efter avslutad kurs tilldelas du ett diplom och kurskompendium som bevis på din kompetens. Du behöver inga förkunskaper!

 

Jag vill gå en kurs i tibetansk faceliftmassage i Stockholm 

Jag vill gå en kurs i tibetansk faceliftmassage i Spanien 

 

Mer om Tant Raffa

Liane på Tant Raffa har jobbat som hudterapeut sedan 1983 och utbildar andra i sin teknik sedan 15 år tillbaka. Du hittar henne på sin salong Tant Raffa på Södermalm, där även utbildningarna äger rum. Hennes målgrupp är alla som önskar nå djup avkoppling och en skön, naturlig behandling som ger resultat. Du behöver ingen förkunskaper för att utbilda dig hos henne, bara en vilja att hjälpa andra och utveckla dig själv! 

“50 minuters effektiv massage gör underverk för kropp och själ och alla mina kunder som går regelbundet är jättesnygga!”

- Liane Åsberg, Tant Raffa 

Jag vill veta mer om Tant Raffa

Senast uppdaterad: 16 jun 2020

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2020-06-16

Så bemöter du personer med psykisk ohälsa

Hur bemöter man en person som lider av psykisk ohälsa? Det är kunskap som kan vara värdefull för de allra flesta, men kanske särskilt för de som arbetar inom hälso- eller sjukvården. Därför har vi på utbildning.se tagit hjälp av Praktikertjänst, ett företag inom hälso- och sjukvård, för att ta fram fem handfasta tips på hur du bör bemöta personer med psykisk ohälsa.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-03-21

11 saker du aldrig ska säga vid första mötet

Vi har alla gjort det någon gång. Du menar inget illa, men innan du hunnit tänka dig för, har små grodor hoppat ur munnen. Inte minst i situationer där du är lite spänd eller möter nya personer. I bästa fall ger du ett dåligt första intryck av dig själv. I värsta fall kan du allvarligt skada din trovärdighet, dina relationer och framtida karriärmöjligheter. För att hjälpa dig undvika de värsta tabbarna listar utbildning.se 11 saker du aldrig ska säga första gången du möter en person.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2019-03-05

Skapa balans mellan studier och arbete

I dagens konkurrensutsatta arbetsmarknad är det viktigt med kompetensutveckling. Allt fler jobbar och studerar samtidigt för att utveckla sina kompetenser samtidigt som de får praktisk erfarenhet. Här får du 6 tips för att kunna hålla en bra balans mellan arbetsliv och studier.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!