Kompetensutveckling för framtiden

Den nya bilagan Generation Framtid ger dig spännande insikter om kompetensförsörjning och kompetensutveckling för framtiden.

Det livslånga lärandet handlar om att hela tiden våga utvecklas, på det personliga såväl som på det professionella planet. Kanske handlar det om att ta nästa steg i karriären, anpassa dig till en ny rollbeskrivning, ställa om och byta bana helt eller briljera i din nuvarande roll.

Ett nyckelord på framtidens arbetsmarknad är kompetensutveckling. Andra viktiga begrepp som kommer att spela avgörande roller är flexibilitet, hållbarhet, innovation, ny teknologi och artificiell intelligens.

Så, vad behöver just din bransch? Vilka branscher är extra heta? Vilka kompetenser är mest efterfrågade? Vi på utbildning.se brinner för kompetensutveckling, hos oss kan du leta bland tusentals utbildningar för dig eller dina anställda för att hitta det som passar just dig och din verksamhet. Vill du ta ett kliv in i inspirationsbubblan och få massor med bra insikter och tips – då ska du inte missa att del av bilagan Generation Framtid, som handlar om just det här.

Läs bilagan här


Annonser

Du kanske också är intresserad av: