Visa utbildning.se som: Mobil

Internetbehandling med KBT

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
1 dag
2 500 SEK exkl. moms
Öppen utbildning
   
Stockholm

Kursbeskrivning

Med internetbehandling får du möjlighet att nå ut till fler patienter med fungerande KBT-behandling på ett lättillgängligt sätt. Forskningen på internetbaserad KBT har pågått i snart 15 år och metoden har visat sig vara ett fungerande alternativ för att behandla olika typer av psykisk ohälsa, som exempelvis ångest och depression.

Om workshopen

Deltagarna kommer att få lära sig grunderna för hur metoden används, både från ett behandlar- och ett patientperspektiv. Det aktuella forskningsläget och möjligheterna att som behandlare eller verksamhet själva börja använda metoden kommer också att tas upp. Dagen innehåller praktiska moment där deltagarna bland annat får ta del av ett behandlingsprogram via internet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Workshopen riktar sig till psykologer, socionomer, läkare och andra yrkesgrupper som arbetar inom offentlig/privat primärvård eller psykiatri och vill utvecklas som behandlare, öka sin tillgänglighet för patienter, få en variation i arbetet och säkerställa kvaliteten i sina behandlingar.

För dig som redan vet med dig att du vill börja använda KBTonline så är denna dag en förutsättning för att börja behandla i programmen.

Vi rekommenderar även att du går vår fortsättningsdag ”Blir en bättre internetbehandlare”.Datum & plats


Stockholm den 19 mars mellan kl 9.00-16.00

Utbildningen hålls i Psykologpartners lokaler på Luntmakargatan 49.

Investering

Dagen kostar 2500: - + moms. I priset ingår för- och eftermiddagsfika samt material och intyg.

Kursledare

Elin Melander, leg psykolog

Elin arbetar inom Psykologpartners affärsområdet Digital Psykologi. Hon har erfarenhet av olika former av psykologisk behandling på distans och har fortbildats inom området telemedicin.
Elin utbildar kontinuerligt vårdpersonal inom privat och offentlig sektor inom området psykologisk behandling på distans. Hon arbetar även med att designa och skapa innehåll till digitala behandlingsprogram.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Internetbehandling med KBT, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

Virpi Ylijukuri
(4)
Sättet att utbilda o ta hänsyn till deltagarna var varmt o intresseväckande. Tröskeln till användingen eller att se internetbehandlingen som en möjlighet blev lägre. Jag fick det som annonceringen lovade o t.o.m. det som utbildaren lovade under utbildninges gång. Tack skall ni ha!
Christina Alm Norberg
(5)
trevligt, informativt, pedagogiskt
Ella
(5)
Strålande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners är ett företag som erbjuder konsulttjänster inom tillämpad beteendeanalys (TBA) och kognitiv beteendeterapi (KBT). Våra tjänster syftar till att förändra beteenden och öka handlingsfriheten hos våra kunder och klienter. Psykologpartners arbetar över hela Sverige och vår vision är att gynna...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.
Läs recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 124 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar