Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Psykologpartners W & W AB

Snittbetyg: 4,4

Baseras på 124 recensioner.

Josefine Svantesson
(5)
Mycket bra kurs och bra handledare.
Yvonne Rosén
(5)
Bra föreläsare, adekvata övningar - rakt av mycket hög kvalitet på föreläsningen.
Matilda
(4)
Kunniga, trevlig och central lokal, god tid för frågor
Louise
(5)
Mycket bra utbildning. Nöjd med uppläget och att man själv fick vara aktiv. Bra utbildare.
Virpi Ylijukuri
(4)
Sättet att utbilda o ta hänsyn till deltagarna var varmt o intresseväckande. Tröskeln till användingen eller att se internetbehandlingen som en möjlighet blev lägre. Jag fick det som annonceringen lovade o t.o.m. det som utbildaren lovade under utbildninges gång. Tack skall ni ha!
Maria Hermansson
(4)
Lite svårt att hänga med i all teori under de första passen men de var verkligen relevanta för mig som inte läst KBT innan så jag vill inte vara utan det. Bra att Act inte målas upp som "det enda rätta" som hjälper mot allt. Engagerade och lyhörda lärare.
Pia Segall
(4)
Bra upplägg och fokus på att öva med varandra. Viktigt med pauser och fika vilket var väl ombesörjt!
Sofia
(5)
Toppenbra kurs och kursledare!
Christina Alm Norberg
(5)
trevligt, informativt, pedagogiskt
Familjerådgivare
(5)
Bra upplägg, bra tempo och givande innehåll även för en erfaren parterapeut
Magnus Starbrink
(4)
Överlag bra men med lite högre krav på förkunskaper skulle utbildningen kunnat vara lite mer teoretiskt avancerad, det hade jag gillat. Jag saknade även en diskussion kring de tre spännande artiklar som delades ut vid någon av de första utbildningsdagarna.
Edit
(5)
Mycket bra kursledare med fantastisk inlevelse och mycket bra exempel. Nyttigt med många rollspel - kunde varit ännu mer (läs en extra dag)!
E
(4)
Tyckte att framför allt Peter Karlssons föreläsningar var bra. Det var tydligt att det var han som skrivit boken. Saknade dock att det inte fanns någon som helst kontakt med examinatorn som hade kunnat ge ytterligare vetenskaplig förankring antar jag (Lotta Reutersvärd (?)).
K
(4)
Mycket bra överlag. Det som skulle göra kursen än bättre är att lägga mer tid på fördjupad teori. Kravet var ju att man skulle ha KBT utb sedan innan och då hade vissa delar kanske kunna kortats ned. Vissa artiklar kändes mest som repetition av det som stod i kurslitteratursboken. Bättre om denna ist hade varit ett komplement till kurslitteratur...
Visa mer
Åse
(5)
Den utbildning som arrangerades av er motsvarade mina förväntningar på alla sätt. Väl genomtänkt, bra föreläsningar, bra att gruppen själva fick arbeta med rollspel, växlingen mellan föreläsningar och eget arbete var väl avvägt. Lokalerna fungerade bra och gruppen var lagom stor.
Lotta Spangenberg
(4)
Pedagogiskt upplagd utbildning med engagerad kursledare som blandade katederföreläsning med praktiska moment på ett konstruktivt sätt. Jag hade givit full pott i stjärnor om det inte hade varit för lokalen, som var varm, kvav och inte funktionell vid gruppövningarna.
Marie
(5)
Jan
(4)
Bra upplägg överlag. Kombinationen teori och rollspel fungerade mycket bra.
CharLi
(5)
Gav många aha-upplevelser och en djup och bred förståelse för ACT.
Sonia
(5)
Bra blandning mellan teori och praktik. Bra med många exempel tagna ur verkligheten. Föreläsaren var jordnära och hade mycket humor på ett skickligt och proffsigt sätt.
Peter
(4)
En bra utbildning där jag lärt mig mycket. Kanon med handledning på ett riktigt fall samt att den används vid examination. Om man ska ändra på något så tycker jag det är vissa delar av teori momenten, skippa genomgång av grunderna i inärningsteori. Kanske kan man istället jobba med fall och där gå igenom och applicera teori.
Ella
(5)
Strålande!
Elisabeth Örwind
(4)
Kursledarens Kunskap ,Värme och Humor gjorde så att innan första lunchen startade så hade det skapats en trygg och stabil grupp av 20 personer med blandade bakgrunder. Tydliga redskap och övningar.
Robert
(5)
Avspänd atmosfär ,generöst
ewa
(3)
Utbildningen pågick i 3 dagar. Tyckr att den var något ostrukturerad och oorganiserad. Strukturen var säkerligen lagd men kursledarna lyckades inte helt få den bra. Tycker att kunskapen om de olika detaljerna i MI kunde ha belyst mer och det skulle ha givits mer tid för träning i triader som är ett lärorikt sätt att arbeta in nya kunskaper på. I...
Visa mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!