Inga recensioner än

ACT Fördjupningskurs - Färdighetsträning

Längd
4 dagar
Pris
11 050 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
4 dagar
Pris
11 050 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
19 oktober, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 11 050 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Fördjupningskurs i Acceptance and Commitment Therapy (ACT) där du får färdighetsträning för att vidareutveckla dina ACT-färdigheter.
Träning av centrala färdigheter inom ACT är i fokus.

Detta är utbildningen för dig som vill fördjupa din förståelse för ACT som behandlingsmetod genom att slipa på specifika ACT-färdigheter. Kursen fokuserar inte på något särskilt problemområde utan ger istället en bredd av exempel på hur ACT-metoder kan användas vid olika svårigheter.  Under tre dagar går vi systematiskt igenom centrala ACT-interventioner, ger kliniska exempel och tränar på att utföra teknikerna i rollspel med direkthandledning av kursansvariga. Vi tränar också färdigheter i fallkonceptualisering av både egna och andras fall. Gruppen kommer att hållas liten vilket ger dig en exklusiv möjlighet till omfattande direkthandledning.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

19 oktober, 2023

  • Öppen utbildning
  • Linköping

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig med grundläggande kompetens inom ACT, som önskar fördjupa dina färdigheter som behandlare.
Du har fullföljt någon av Psykologpartners grundutbildningar i ACT eller har motsvarande utbildning/praktik.

En förutsättning för att du ska få ut så mycket som möjligt av kursen är att du har pågående samtalskontakter där ett förhållningssätt som bygger på ACT kan användas.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om ACT Fördjupningskurs - Färdighetsträning, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Psykologpartners W & W AB
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder Utbildning för dig psykiatri, vård- och...

Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Highlights