Visa utbildning.se som: Mobil

Distanskurs: Internetbehandling med KBT. Grundkurs

Psykologpartners W & W AB
Kort om utbildningen
1 dag
6 000 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2021-09-16 09:00 - Distans
Sista ansökan: En månad innan kursstart.
Onlineutbildning
   
Distans

Kursbeskrivning

Med internetbehandling får du möjlighet att nå ut till fler patienter med fungerande KBT-behandling på ett lättillgängligt sätt. Forskningen på internetbaserad KBT har pågått i snart 20 år och metoden har visat sig vara ett fungerande alternativ för att behandla olika typer av psykisk ohälsa, som exempelvis ångest och depression.

Grundkurs

Deltagarna kommer att få lära sig grunderna för hur metoden används, både från ett behandlar- och ett patientperspektiv. Det aktuella forskningsläget och möjligheterna att som behandlare eller verksamhet själva börja använda metoden kommer också att tas upp. Dagen innehåller praktiska moment där deltagarna bland annat får ta del av ett behandlingsprogram via internet.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Workshopen riktar sig till psykologer, socionomer, läkare och andra yrkesgrupper som arbetar inom offentlig/privat primärvård eller psykiatri och vill utvecklas som behandlare, öka sin tillgänglighet för patienter, få en variation i arbetet och säkerställa kvaliteten i sina behandlingar. 

Du behöver inte ha några förkunskaper för att gå denna kurs.
Men om du efter kursen vill börja behandla med Psykologpartners behandlingsprogram, behöver du ha gått minst steg 1 i KBT.

För dig som vill börja använda KBTonline så är denna dag en förutsättning för att börja behandla i programmen. Vi rekommenderar även att du går vår fortsättningsdag “Bli en bättre internetbehandlare”.

Utbildare

Utbildare

Elin Melander, leg. psykolog

Elin arbetar inom Psykologpartners affärsområdet Digital Psykologi. Hon har erfarenhet av olika former av psykologisk behandling på distans och har fortbildats inom området telemedicin.


Elin utbildar kontinuerligt vårdpersonal inom privat och offentlig sektor inom området psykologisk behandling på distans. Hon arbetar även med att designa och skapa innehåll till digitala behandlingsprogram.

Video

   

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Distanskurs: Internetbehandling med KBT. Grundkurs, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Psykologpartners W & W AB

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder utbildning för dig inom skola, psykiatri,...


Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Psykologpartners W & W AB

Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Distanskurs: Internetbehandling med KBT. Grundkurs!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 125 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Distanskurs: Internetbehandling med KBT. Grundkurs från Psykologpartners W & W AB, fyll i dina uppgifter: