Inga recensioner än

Att leda i verksamheter där hot och våld förekommer

Längd
3 dagar
Nästa kurstillfälle
27 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 dagar
Nästa kurstillfälle
27 september, 2023 se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Denna utbildning handlar om hur du kan arbeta systematiskt och praktiskt i din organisation med att förebygga och hantera hot och våld. Vi går igenom hur du kan hantera olika typer av pågående våldsamma och hotfulla situationer och hur du kan bemöta, hantera och hjälpa personal som har blivit utsatta. Du får också lära dig hur du gör en behovsanalys och åtgärdsplanering, att arbeta förebyggande i verksamheten samt hur du minimerar risker i den fysiska miljön.

Hot och våld är vanligt förekommande på arbetsplatser inom offentlig sektor och vård. Denna utbildning fokuserar på hot och våld i verksamheter dit både personal och brukare/patienter/kunder återkommer regelbundet, till exempel skolor, boenden, vårdinrättningar och myndigheter.

Kursledare

Henrik Domeij, leg. psykolog

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

27 september, 2023

  • Onlineutbildning
  • Distans

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Att leda i verksamheter där hot och våld förekommer, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Psykologpartners W & W AB
Kammakargatan 22
111 40 Stockholm

Psykologpartners

Psykologpartners har spetskompetens inom psykologi. Inom psykologins alla delar. Vi ger både längre och kortare utbildningar såväl som skräddarsydda utifrån organisationers behov. Spetskompetens inom utbildning, handledning och psykologisk behandling med hjälp av Sveriges bästa psykologer. Vi erbjuder Utbildning för dig psykiatri, vård- och...

Läs mer om Psykologpartners W & W AB och visa alla utbildningar.

Highlights