Visa utbildning.se som: Mobil

Föreläsning - stresshantering, psykisk hälsa och arbetsmiljö

Live Life Alive By Malin Rydesjö
Kort om utbildningen
1 tillfällen
Nästa tillfälle: Kontakta arrangören för mer information - Distans
Distans, Rikstäckande
Onlineutbildning, Företagsanpassad utbildning
Kommande starter
Distans
Kontakta arrangören för mer information

Distans
Kontakta arrangören för mer information

Sverige
Kontakta arrangören för mer information
Föreläsning - stresshantering, psykisk hälsa och arbetsmiljö

Kursbeskrivning

Föreläsning om stresshantering, psykisk hälsa och arbetsmiljö på Live Life Alive by Malin Rydesjö

Föreläsning och workshops om stress, psykisk hälsa och friskfaktorer för ett levande liv. Den populära föreläsningen som över tusen människor lyssnat till på företag, retreatgårdar och mässor är nu tillgänglig för dig som privatperson.

Stress - en av våra största samhällsutmaningar

Här får du följa med på en resa in i en av våra största samhällsutmaningar och hur vi kan ta oss ur den.

Stressepidemin gör att vi alla drabbas av psykisk ohälsa toppar sjukskrivningar och människor lider av symptom vården inte kan lösa.

Att lida av stress kostar arbetsgivare upp till 15 timmar i veckan menar arbetsmiljöverket och är pengar som borde sättas in i förebyggande åtgärder som hjälper personal att bli sitt bästa jag och så skapa en hållbar arbetsmiljö och förutsättningar för ett gott liv för sig själv, sin familj och samhället).

En föreläsning om stress

Föreläsningen ger tydliga svar på vilka stressfaktorer som toppar, hur stresshormoner fungerar i kroppen, reaktionsmönster och copingstrategier samt specifika tekniker och metoder för att reducera och hantera sin egen fysiska, mentala och emotionella stress, men också hur man kan påverka sin livsstil och må bättre.

Denna kunskap tar vi med oss och jobbar praktiskt med att släppa stress och symptom av stress och ohälsa, men du blir också guidad in i djup återhämtning, mer energi och du får i guidad närvaro utforska hur vi energimedicinskt kan förhålla oss till det som orsakar trötthet, obalanser, nedstämdhet och fysiska åkommor och andra utmaningar som påverkar vårt välbefinnande och självledarskap.

För att nå hållbar fred och balans Landa på mattan in i djup återhämtning precis där du är, expandera, njut mantrameditation och lära dig hur du kan förhålla dig hållbart läkande till livets utmaningar och energi som fastnat i ditt system utifrån energimedicin och tekniker jag använt på många klienter i behandlingsrummet med mycket goda resultat.

Nu är de tillgängliga för dig.

Kan även läsas som företagsanpassad utbildning

Denna kurs går även att läsa som företagsanpassad. Besök gärna arrangörens hemsida för mer information.

Kursledare

Malin Rydesjö

Kursledare Malin

Hon faciliterar och guidar din resa in i ditt center (källan), ditt självledarskap och att leva ett multidimensionellt levAnde liv där hela du får utrymme. Hon aktiverar dina gåvor, letar upp ditt urspung, rensar ditt förflutna och befriar den som är du.

Malin lever i varandets oändlighet där fulländning och överflöd bor. Hon delar läkning och expansion via workshops, healing, föreläsningar, utbildningar, retreats, behandlingar och texter.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Föreläsning - stresshantering, psykisk hälsa och arbetsmiljö, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Välkommen till Live Life Alive By Malin Rydesjö!

Till Live Life Alive kan du komma för att få tillgång till mer av dig. Finna det inuti som hindrar dig från att leva och leda autentiskt, holistiskt och inlyssnande. Att hitta, släppa fram och läka insidans gåvor och förlösa...


Läs mer om Live Life Alive By Malin Rydesjö och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Live Life Alive By Malin Rydesjö

Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Bli den första att recensera Föreläsning - stresshantering, psykisk hälsa och arbetsmiljö!
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Föreläsning - stresshantering, psykisk hälsa och arbetsmiljö från Live Life Alive By Malin Rydesjö, fyll i dina uppgifter: