Inga recensioner än

Internrevision och revisionsteknik

Intertek Academy, i Kista
Längd
3 dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 april, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Längd
3 dagar
Pris
17 900 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
18 april, 2023 (+2 kursstarter)
Utbildningsform
Öppen utbildning
Från 17 900 SEK exkl. moms / person

Kursbeskrivning

Internrevision och revisionsteknik på Intertek Academy

Internrevision av kvalitetsledningssystem 9001 eller miljöledningssystem 14001. Du väljer själv vilket ledningssystem du vill fokusera på! Detta är utbildningen för dig som vill lära dig grundläggande revisionsteknik för internrevision.

Att kontinuerligt förbättra och effektivisera organisationen är en överlevnadsfråga för de flesta företag. Interna revisioner är ett verkningsfullt verktyg för att på ett strukturerat sätt belysa verksamheten, i syfte att utveckla den. För dig som internrevisor är kunskap inom revisionsteknik och revisionsmetodik centralt, för att kunna utföra revisioner som leder till förbättringar. En god förståelse för kraven i aktuell standard är också viktigt. Interteks tredagarskurs i internrevision ger dig den grundläggande kunskap du behöver inom dessa områden för att kunna genomföra revisioner som bidrar till företagets utveckling.

Om utbildningen

Teorin fokuserar på revisionsteknik och revisionsmetodik och ger dig de verktyg som du behöver för att kunna genomföra en professionell revision. Vi går igenom kvalitetsledningsstandarden SS-EN ISO 9001:2015 eller miljöledningsstandarden SS-EN ISO 14001:2015. Kursen är inte enbart teoretisk, en stor del av tiden tillbringar vi med praktisk revision av ett fiktivt företag, där kursledarna blir reviderade av deltagarna. 

Kursens mål:

Efter avslutad utbildning ska du kunna utföra interna revisioner på ditt företag på ett professionellt sätt som bidrar till att förbättra den egna verksamheten.

Kommande kursstarter

Välj mellan 2 kursstarter

18 april, 2023

 • Öppen utbildning
 • Kista

14 november, 2023

 • Öppen utbildning
 • Kista

Målgrupp

Utbildningarna vänder sig i första hand till dig som ska utföra interna revisioner inom kvalitet och/eller miljö eller dig som ansvarar för interna revisioner på företaget.

Förkunskaper

För att du ska få ut så mycket som möjligt av kurserna är det bra om du före utbildningen läser igenom standarden och orienterar dig i innehållet. 

Innehåll

Ur programmet:

 • Genomgång av aktuella standarder för ledningssystem
 • Tekniker och angreppssätt
 • Olika revisionstyper
 • Upplägg av internrevisioner
 • Revisionsprogram
 • Utformning av avvikelserapport
 • Utformning av revisionsrapport
 • Rapportering och uppföljning
 • Praktiska grupparbeten

Upplägg

Tid:

Dag 1: 09.30-17.00 (inskrivning med kaffe från kl 09.00)

Dag 2: 09.00-17.00

Dag 3: 09.00-16.16

Investering

17 900 SEK exkl. moms. Fika, lunch och dokumentation ingår.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision och revisionsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!
Intertek Academy
Torshamnsgatan 43
164 40 Kista

Det finns många anledningar att gå en utbildning hos oss, t ex vid produktlansering eller vill du säkerställa att ert ledningssystem levererar önskat värde. Vi ger dig verktygen. Välkommen till Intertek Academy! Intertek Academy ger dig verktygen för att kunna...

Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Highlights