Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Internrevision och revisionsteknik

Intertek Academy
Kort om utbildningen
3 dagar
14 900 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2020-12-01 - Stockholm
Öppen utbildning
   
Distans, Stockholm

Kursbeskrivning

Internrevision och revisionsteknik

Internrevision av kvalitetsledningssystem 9001 eller miljöledningssystem 14001. Du väljer själv vilket ledningssystem du vill fokusera på!

Utbildningen för dig som vill lära dig grundläggande revisionsteknik för internrevision

Att kontinuerligt förbättra och effektivisera organisationen är en överlevnadsfråga för de flesta företag. Interna revisioner är ett verkningsfullt verktyg för att på ett strukturerat sätt belysa verksamheten, i syfte att utveckla den. För dig som internrevisor är kunskap inom revisionsteknik och revisionsmetodik centralt, för att kunna utföra revisioner som leder till förbättringar. En god förståelse för kraven i aktuell standard är också viktigt. Interteks tredagarskurs i internrevision ger dig den grundläggande kunskap du behöver inom dessa områden för att kunna genomföra revisioner som bidrar till företagets utveckling.

Om utbildningen:
Teorin fokuserar på revisionsteknik och revisionsmetodik och ger dig de verktyg som du behöver för att kunna genomföra en professionell revision. Vi går också igenom skillnader mellan nuvarande ISO 9001/14001 och de nya standarderna, kvalitetsledningsstandarden SS-EN ISO 9001:2015 alternativt miljöledningsstandarden SS-EN ISO 14001:2015. Vid genomgång av standarderna delas gruppen i två mindre grupper där den ena fokuserar på kvalitet och den andra på miljö. Du väljer grupp efter eget behov.

Den praktiska delen genomförs som ett rollspel där deltagarna får träffa olika personlighetstyper som man kan förväntas möta i den operativa verksamheten. Utbildningarnas praktiska del innehåller också förberedelser inför en revision, avvikelseformulering samt presentation av revisionsresultatet.

Utbildningarna avslutas med ett skriftligt prov för att säkerställa att deltagarna har förstått innebörden av det interna revisionsarbetet. Alla deltagare får ett diplom/intyg på genomförd utbildning.

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om utbildningen påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Målgrupp

Utbildningarna vänder sig till dig som ska utföra interna revisioner inom kvalitet och/eller miljö eller dig som ansvarar för interna revisioner på företaget.

Innehåll

  • Genomgång av aktuella standarder för ledningssystem
  • Tekniker och angreppssätt
  • Olika revisionstyper
  • Upplägg av internrevisioner
  • Revisionsprogram
  • Utformning av avvikelserapport
  • Utformning av revisionsrapport
  • Rapportering och uppföljning

Upplägg

Dag 1: 09.30-17.00 (inskrivning med kaffe från kl 09.00)

Dag 2: 09.00-17.00

Dag 3: 09.00-16.15

Investering

14 900 SEK exkl. moms. Fika, lunch och dokumentation ingår.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Internrevision och revisionsteknik, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Intertek Academy

Intertek Academy

Intertek Academy ger dig verktygen för att kunna tyda regelverk och standarder, utveckla era processer och möta efterfrågan på bästa sätt. Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser, utifrån behov. Intertek Academy är en del av Intertek, som är ett av...


Läs mer om Intertek Academy och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Intertek Academy

Torshamnsgatan 43
164 22 Kista

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Internrevision och revisionsteknik!

Arrangörsrecensioner
(4,1)
Baseras på 6 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar