Visa utbildning.se som: Mobil

ASP.NET MVC Core

Informator
Kort om utbildningen
2 dagar
20 450 SEK Momsfri
   
Göteborg, Stockholm

Kursbeskrivning


Denna kurs riktar sig till dig som vill få en grundlig introduktion i ASP.NET MVC Core. Vi dyker ner i senaste versionen av ASP.NET, tittar på beståndsdelar och arkitektur av ASP.NET MVC Core-mönstret, går igenom MVC-modeller med LINQ och Entity Framework och mycket mer!
Pontus Wittenmark som är programutvecklare och kursledare har jobbat med .NET sedan starten och är sedan flera år ett välkänt namn som föreläsare på stora teknikkonferenser Techdays, NDC, SweNug. Pontus är även Microsoft Certified Trainer med flera års skarp erfarenhet och rådgivande medlem i Microsoft Extended Expert Team med fokus C#, XAML & ASP.NET MVC.
Kursmaterial
Digitalt arbetsmaterial, presentationer, white papers och videofilmer som du har tillgång till före, under och efter utbildningen i Informator Training Cloud.

Dag 1 - ASP.NET MVC Core 2 - Fast track introduction 
En kodintensiv hands-on workshop om det som behövs för att komma igång med ASP.NET MVC med fokus på code-along sessioner där gruppen och läraren kodar tillsammans.
* Vad är relationerna mellan .NET Core, .NET Framework och NET Standard?* En introduktion till senaste versionen av ASP.NET Core* Beståndsdelarna och arkitekturen i MVC-mönstret* Service-klasser och dependency injection* Persisting med Entity Framework Core* Arbeta med Tag-helpers* Hur fungerar routing?* Hantera vyer* Vilken kod hör hemma var?* Hur hänger allt ihop?
Dag 2 - ASP.NET MVC Core 2 - DeepDive
En kodintensiv hands-on workshop om det som behövs för att jobba vidare med ASP.NET MVC med fokus på code-along sessioner där gruppen och läraren kodar tillsammans.
* Hur använder man vymodeller?* Validering av formulär (klient och server-sidan)* Web API: Skapa tjänster för både webbsidor och appar* Använd Identity för att skapa användare och inloggnings-skyddade sidor* Partial page updates och JSON-hantering med AJAX* Hur publicerar man webbsidor till Azure?

Hur påverkar COVID-19 denna utbildning?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om ASP.NET MVC Core, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Informator

Utbildningsutbud

Informator är utbildningsföretaget som stärker din konkurrenskraft genom att underhålla, uppdatera och tillföra relevant kunskap inom IT och management där och när du behöver det. Vi har vuxit tillsammans med svensk mjukvaruindustris ledande företag och utbildat utvecklare, tekniker, projektledare och chefer sedan...


Läs mer om Informator och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Informator

Karlavägen 108
115 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera ASP.NET MVC Core!

Arrangörsrecensioner
(4,5)
Baseras på 712 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen ASP.NET MVC Core från Informator, fyll i dina uppgifter:

Liknande utbildningar