Visa utbildning.se som: Mobil

Projektledning Grund - DISTANS

Byggbranschens Utbildningscenter
Kort om utbildningen
2 dagar
8 600 SEK exkl. moms
Nästa tillfälle: 2022-09-27 09:00 - Distans
Distans
Onlineutbildning
Kommande starter
Distans
8 600 SEK
2022-09-27

Distans
8 600 SEK
2022-11-22

Kursbeskrivning

Det här är byggbranschens grunder i att leda och arbeta i projekt. Vill du utveckla din förmåga att leda och arbeta i framgångsrika projekt? Eller arbetar du ofta i projekt? Då är det här utbildningen för dig!

Du lär dig om de 11 kompetensområden som definierats som standard för ett lyckat genomförande av projekt. Tyngdpunkten ligger på de områden som är särskilt viktiga för projekt i bygg- och anläggningsbranschen, t ex. intressenter, tid, kostnad, risk och kommunikation.

Utbildningen innehåller ett digitalt klassrum där du finner åhörarkopior som du själv laddar ner men även checklistor och mallar du kan använda i ditt arbete. Utbildningen förutsätter att du som deltagare förbereder dig inför varje utbildningstillfälle för att vi ska bli så effektiva som möjligt, uppskattningsvis ca. 20-30 min inför varje tillfälle.

Utbildningen avslutas med ett valideringstest, ett slags längdhoppstest där du ser hur långt du hoppar just den här gången. Testet används inte för att du ska få ett godkänt på kursen utan är till för att ge dig en sammanställning över dina starka och svaga sidor inom projektledning, du kan ladda ner sammanställningen till en pdf efter testet.

Projektledning Grund finns även som klassrumsutbildning.


Så här fungerar en distansutbildning hos oss

När du går en distansutbildning hos Byggbranschens Utbildningscenter får du samma höga kvalitet på undervisningen som under våra klassrumsutbildningar. Du får träffa våra erfarna lärare och engagerade klasskamrater, som bidrar med både erfarenhetsutbyte och energi. Utbildningen genomförs via det digitala distansverktyget Zoom meetings - ett intuitivt, inkluderande och driftsäkert verktyg - direkt i din dator, mobil eller surfplatta. Du kommer att bli förvånad över hur enkelt och bra det är.

Läs mer om vad som är bra att känna till gällande Zoom och vårt distansupplägg här.

Fortsatta studier

Utbildningen byggs med fördel på med branschspecifika kunskaper inom de kompetensområden som utbildningen går igenom, ex. arbetsmiljörisker (BAM, BAS P/U), Entreprandjuridik (AB04/ABT06) eller tid/kostnad (Ekonomiska avstämningar och prognoser).

Utbildningens mål

 • Du får kunskap för att framgångsrikt leda projekt från början till slut
 • Fördjupad kunskap inom bygg- och anläggningsspecifika projektledningsområden och hur de integreras i projekt
 • En internationell referensram för projektarbete
 • Sammanställning av dina starka och svaga sidor inom projektledning

Målgrupp

Utbildningen riktar sig till dig inom bygg- och anläggningssektorn som ska leda och arbeta i projekt, såväl projektledare, projektmedarbetare som beställare.

Utbildningens innehåll

Utbildningen är uppbyggd av teoripass, övningsexempel, gruppövningar, dialog och frågestunder samt ett valideringstest.
11 kompetensområden för projektledning, enligt byggindustrin och standarden ISO 21500:
 • Allmänna koncept
 • Integration
 • Intressenter
 • Omfattning
 • Resurser
 • Tid
 • Kostnad
 • Risk
 • Kvalitet
 • Inköp
 • Kommunikation

Investering

Kursavgift exkl moms: Medlem: 8600 kr Ej medlem: 9900 kr

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Projektledning Grund - DISTANS, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Byggbranschens Utbildningscenter

Vi säkerställer att du och dina medarbetare har rätt kompetens med aktuella och framtidsinriktade utbildningar för både yrkesarbetare och tjänstemän. Vi har ett brett utbud inom entreprenadjuridik, byggproduktion, arbetsmiljö, företagsstyrning, ledarskap, kollektivavtal och arbetsrätt....


Läs mer om Byggbranschens Utbildningscenter och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter

Byggbranschens Utbildningscenter

Box 341 20
100 26 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Projektledning Grund - DISTANS!

Arrangörsrecensioner
(4,4)
Baseras på 503 recensioner.
Alla recensioner för arrangören
Intresseanmälan

För att få mer information om utbildningen Projektledning Grund - DISTANS från Byggbranschens Utbildningscenter, fyll i dina uppgifter: