Genomförandet av NIS2-direktivet – undvik cyberhot och sanktioner

Blendow Lexnova, Distans
Pris
1 995 SEK exkl. moms
Pris
1 995 SEK exkl. moms
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

NIS2-direktivet innebär en omfattande lagändring som berör betydligt fler verksamheter än tidigare. I och med det nya direktivet skärps kraven på säkerhetsåtgärder och höga sanktionsavgifter införs.

Kursinnehåll

Under webbinariet går Helene Bergquist och Henrik Thernlund igenom vilka som omfattas av NIS2-direktivet och vilka ingripanden och sanktioner som kan drabba den som inte följer reglerna. Vidare får du kunskap om minimikraven för säkerhetsåtgärder i nätverk och informationssystem. Dessutom en genomgång av de mer precisa rapporteringskraven.

Ur innehållet:

  • Vilka verksamheter omfattas?
  • Vad innebär riskhanteringsåtgärderna för cybersäkerhet?
  • Vilket ansvar har jag för leverantörskedjan?
  • Vad krävs för att uppfylla kravet på personalsäkerhet?

Målgrupp:

VD och bolagsjurist i samhällsviktig verksamhet, CISO, CSO, CDIO, it-jurist, förvaltningsjurist och kommunjurist. Webbinariet passar även dig som är compliance officer, utvecklare av it-system, upphandlare eller inköpare.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Genomförandet av NIS2-direktivet – undvik cyberhot och sanktioner, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Blendow Lexnova
Humlegårdsgatan 14
114 46 Stockholm

Juridisk kompetensutveckling för jurister och beslutsfattare

Som yrkesverksam jurist eller beslutsfattare är det viktigt att hålla sig uppdaterad inom juridiken som ständigt förändras. På Lexnovas online-seminarier får du träffa landets ledande juridiska experter som ger sitt perspektiv på rättsutvecklingen och delar med sig av ovärderlig know-how....

Läs mer om Blendow Lexnova och visa alla utbildningar.

Highlights