Visa utbildning.se som: Mobil

Teambuilding

Academy GMS
Kort om utbildningen
1 dag
Företagsanpassad utbildning
   
Sverige

Kursinnehåll

Teambuilding för bättre samarbete och större förståelse!


Fokus under workshopen kommer ligga på utvecklingen hos teamet i helhet, fast också på den egna individen på ett mer personligt plan.

Vi erbjuder Teambuilding både baserat på JTI (Jung Type Indicator) -testet och MBTI (Myers Briggs Type Indicator) med tillhörande SWOT-analys.
Båda varianterna ger deltagarna en chans att lära känna sig själva men också sina medarbetare på ett djupare plan.

Deltagarna får dessutom nya redskap för att som kollegor kunna förstå varandra bättre, men lär sig även att tillvarata varandras likheter och skillnader, på ett bättre sätt.


Målgrupp:
Team, kollegor, medarbetare. Ni kan vara anställda, chefer eller deltagare i ett arbetslag. Oavsett era tidigare erfarenheter skräddarsys teambuildingen efter era behov och önskemål!

Syfte:
Målet är att ni som grupp ska uppnå tillit och att ni som esnkilda deltagare ska få mer respekt och större förståelse för varandra. Ni får kännedom om egna och andras svagheter som ni sedan gemensamt kan vända till samlad styrka.
Lär er samarbete idag, så blir morgondagen lättare!

Ta samspel och samarbete till en helt ny nivå med vår Teambuilding!

Tveka inte, hör av dig idag och berätta vad just ditt team behöver!

Upplägg

Jung Type Indicator

JTI-testet, baserat på psykologen Carl G Jungs personlighetsteorier och beteendeprofiler görs på plats av samtliga deltagare och hjälper varje individ upptäcka sina unika talanger och dolda styrkor.

Informationen som erhålls genom testet ger bland annat ökad självkännedom, självbekräftelse och insikt i vad som motiverar just dem. Detta i sin tur hjälper samtliga att få bättre förståelse för de andra och möjliggör därigenom bättre kommunikation.

Fokus under utbildningen kommer ligga på utvecklingen hos teamet i helhet, fast också på individen på ett mer personligt plan. Kursen i Teambuilding JTI ger deltagarna en chans att lära känna varandra på ett djupare plan. Dessutom får de redskap för att som kollegor kunna förstå varandra bättre, men även att tillvarata varandras likheter, men även skillnader, på ett bättre sätt.

Myers Briggs Type Indicator

Myers Briggs Type Indicator är världens mest använda personlighetstest.
Med hjälp av en SWOT analys skapar man sig en snabb och lättöverskådlig bild över verksamhetens mål som kan uppnås genom att välja lämplig strategi. (SWOT står för Strengths, Weaknesses, Opportunities och Threats dvs. styrkor, svagheter, möjligheter och hot).
Efter att gruppens styrkor, utvecklingspotential, möjligheter och eventuella hot och utmaningar har identifierats kan man gå vidare med teambuildingen.

Academy GMS

Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....


Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Teambuilding, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Academy GMS

Academy GMS

Solkraftsvägen 2
135 70 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teambuilding!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 81 recensioner
Alla recensioner för arrangören