Visa utbildning.se som: Mobil

Teambuilding

Academy GMS
Kort om utbildningen
1 dag
Nästa tillfälle: Omgående start eller enligt önskemål - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Beskrivning av: Teambuilding

teambuilding för företag och organisationer


Teambuilding för bättre samarbete och ökad förståelse!


Huvudfokus under workshopen ligger på teamets utveckling i sin helhet. Men för att nå bästa teamutveckling är det även viktigt att se till varje enskild individ på ett mer personligt plan.

GMS International erbjuder teambuilding baserat på både JTI (Jung Type Indicator) och MBTI (Myers Briggs Type Indicator) med tillhörande SWOT-analys. Båda varianterna ger deltagarna en chans att lära känna sig själva samt sina kollegor på ett djupare plan.

Resultatet blir att alla inom teamet lär sig tillvarata varandras likheter och skillnader på bästa sätt.

Lär er samarbete idag, så blir morgondagen lättare!

Kursinnehåll

Jung Type Indicator

JTI-testet, baserat på psykologen Carl G Jungs personlighetsteorier och beteendeprofiler görs på plats av samtliga deltagare. Testet hjälper varje individ att upptäcka sina unika talanger och dolda styrkor.

Myers Briggs Type Indicator

MBTI är världens mest använda personlighetstest. Informationen som erhålls genom testet ger bland annat ökad självkännedom, bekräftelse och insikt i vad som motiverar just dem. Detta i sin tur hjälper samtliga att få bättre förståelse för varandra och möjliggör därför bättre kommunikation.

SWOT-analys

Med hjälp av en SWOT-analys skapar man sig en snabb och lättöverskådlig bild över verksamhetens mål som kan uppnås genom att välja lämplig strategi. SWOT står för Strengths, Weaknesses, Opportunities och Threats, dvs. styrkor, svagheter, möjligheter och hot.


Efter att gruppens styrkor, utvecklingspotential, möjligheter och eventuella hot och utmaningar har identifierats kan man gå vidare med teambuildingen.

Kursens mål

Målet är att ni som grupp ska uppnå tillit och att ni som enskilda deltagare ska få mer respekt och större förståelse för varandra. Ni får kännedom om egna och andras svagheter som ni sedan gemensamt kan vända till samlad styrka.

Målgrupp

Kursen passar team, kollegor och medarbetare. Ni kan vara anställda, chefer eller kollegor i ett arbetslag. Oavsett era tidigare erfarenheter skräddarsys teambuildingen efter era behov och önskemål!

Ta samarbetet till en helt ny nivå med vår Teambuilding! Tveka inte att ställa eventuella frågor eller anmäla ditt intresse till utbildningen via detta kontaktformulär.

Academy GMS

Academy GMS

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....


Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Teambuilding, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Kontaktuppgifter till Academy GMS

Academy GMS

Solkraftsvägen 2
135 70 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Teambuilding!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 81 recensioner.
Alla recensioner för arrangören