Kurser i Språk - Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå

Academy GMS, i Sverige (+2 orter)
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Beskrivning av: Kurser i Språk - Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå

Behöver ni lära er bättre svenska, engelska, tyska eller varför inte spanska?!? Se våra kurser anpassade för näringslivet.

Kursen fokuserar på det praktiska arbetslivsspråk, både i tal och skrift. Vi fokuserar på ordförrådet och på att tala och skriva i olika typiska arbetsrelaterade situationer.

Kursen är inriktad på praktiskt arbetslivsspråk, både i tal och skrift. Vi arbetar intensivt med ordförrådet och tränar dig på att kommunicera både muntligt och skriftligt i olika vanliga arbetsrelaterade situationer

Kursinnehåll

På kurserna får du lära dig:

  • vanliga ord och fraser
  • ställa frågor och förstå svar
  • grundläggande grammatik
  • tala och skriva om ämnen

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på spårket ni lär er och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi fokuserar på aktivt lärande på lektionerna och ni har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena för att maximera ert inlärande. 

Våra lärare har språket som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Kurser i Språk - Företagskurser Nybörjare till Avancerad Nivå, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.
Academy GMS
Olof Palmes gata 13
111 37 stockholm

Academy GMS – Vi utbildar Företag & Organisationer!

Redan för 35 år sedan började GMS International att skapa utbildningslösningar och tjänster för företagsmarknaden. Men eftersom alla företag har helt olika behov och önskemål stod det tidigt klart att vi behövde vara flexibla och verkligen lyssna på våra kunder....

Läs mer om Academy GMS och visa alla utbildningar.

Highlights