Visa utbildning.se som: Mobil

Anders Wiman

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Anders Wiman

Boka Anders Wiman

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, entreprenör och företagsledare

Anders Wiman var 18 år när han startade sitt första företag som 20 år senare kom att bli en av Europas mest välrenommerade ambulanstillverkare, med närmare 100 anställda. Han erbjuder sina åhörare en resa med erfarenheter på olika nivåer, såsom från verkstadsgolvet eller Rikspolisstyrelsen. Wiman har en stor nyfikenhet för människors beteende och personlig utveckling och lär även ivrigt ut i de ämnena.

Anders Wiman är ständigt aktiv i nya, spännande projekt och är därför alltid aktuell. Hans föreläsningar är lätta att relatera till och hänga med i, trots hans höga tempo. Wiman har en ärlig, humanistisk människosyn och är även medveten om att människors beteende ligger som grund för all utveckling. Boka Anders Wiman som föreläsare på ert nästa event och ni kan vara säkra på en förleäsning som berör, lämnar avtryck och skapar god stämning med mycket skratt.

Målgrupp

Anders Wiman pratar bland annat om entreprenörskap, kommunikation, verksamhetsutveckling och personlig utveckling. Boka Anders Wiman för en annorlunda föreläsning som tillåter er att se och tro på er själva.

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Anders Wiman, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Anders Wiman!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören