Visa utbildning.se som: Mobil

Christian Wass

Bestspeakers
Kort om utbildningen
Anpassad
Nästa tillfälle: Kontakta oss för mer information! - Sverige
Företagsanpassad utbildning
   
Rikstäckande

Mer om Christian Wass

Boka Christian Wass

Föreläsare till ert nästa event?

Föreläsare, författare, civilekonom och förändringsproffs

Christian Wass är ett levande exempel på hur vi som människor hanterar och klarar av stora, livsavgörande förändringar i livet. Han inspirerar, engagerar och utmanar sin publik till att tro på sig själva och deras inre styrka.

Wass använder sig av egna erfarenheter för att bevisa att vi tillsammans är starkare och att en ska våga ta hjälp ifrån andra människor. Hans föreläsningar är en blandning mellan personlig och vetenskaplig fakta. Berätta, Beröm och Be om hjälp är tre förändringsverktyg som han delar med sig till åhörarna för att kunna använda sig av i vardagen.

Målgrupp

Christian Wass talar humoristiskt men allvarligt om motivation, personliga och svåra förändringar i livet och den styrka som finns inom oss. Han påminner sina åhörare om att vi kan övervinna alla hinder vi möter på. Wass föreläser på ett sådant sätt som lämnar avtryck på publiken, och får dem att minnas långt efteråt. 

Visste du detta

Christian Wass var endast 20 år när hans liv och framtida planer förändrades drastiskt. Genom en dykningsolycka blev han förlamad från bröstet och nedåt, samt delvis i armarna. Den ofrivilliga resan som han kastades in på har utvecklat honom och givit honom nya infallsvinklar på livet, vilket gör hans föreläsningar mer genuina och inspirerande. 

Intresseanmälan

Fyll i formuläret för att få mer information om Christian Wass, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

Bestspeakers

Bestspeakers Logga

Vi hjälper dig att ta fram rätt person till rätt evenemang!

Bestspeakers – din talarförmedling! Hos oss kan du boka föreläsare, moderatorer och underhållning till ditt nästa event. Vi arrangerar egna seminarier (Hjärntillskott) och har lärt känna många av de föreläsare vi arbetat med. Idag har vi ett stort kontaktnät med...


Läs mer om Bestspeakers och visa alla utbildningar.

Kontaktuppgifter till Bestspeakers

Bestspeakers

Olof Asklunds gata 6-10
Göteborg

 Visa telefonnummer

Recensioner
Kursrecensioner
Bli den första att recensera Christian Wass!

Arrangörsrecensioner
(4,7)
Baseras på 4 recensioner.
Alla recensioner för arrangören

Liknande utbildningar